Slik fjerner Dekk og Bremsetrommel

Mechanic arbeid er dyrt . Heldigvis kan du gjøre mange reparasjoner og vedlikehold arbeidet selv. Hvis du noen gang må arbeide på bremsene , må du fjerne dekket og bremsetrommelen . Med et par verktøy, kan du fjerne dem selv. Instruksjoner
en

Løft bilen din slik at du kan jobbe med det komfortabelt og trygt . Hvis du ikke har en heis, bruke en jack , men sørg for at du fester den skikkelig og bilen står på flatt underlag .
2

Fjern hjulkapsel ved å stikke en skrutrekker på kanten til pop den av. Ta en lug skiftenøkkel og løsne og fjerne lug nuts . Fjern dekk og holde alle hjulmuttere sammen slik at du ikke mister dem .
3

Bryt av klippene rundt studs hvis du har en ny bil . Nye biler har normalt to klemmer rundt to av knastene på trommelen. Du må fjerne disse før du kan fjerne trommelen. Ved hjelp av en skrutrekker , bøy klippene tilbake og bryte dem av for å frigjøre trommelen. Ikke bekymre deg for å erstatte dem .
4

Ta en hammer og traff trommelen så hardt du kan på kanten eller skulderen . Ikke vær redd for å forårsake noen skade så lenge du treffer den på skulderen . Trommelen spretter ut , og alt du trenger å gjøre nå er å frigjøre den .
5

Følg samme fremgangsmåte for å fjerne dekk og bremser tromme på den andre siden .
< br >
.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124186.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil