Hvordan lage en Emergency Car Kit

Du vil aldri at det skal skje, men det skjer. Selv de mest pålitelige bilene kan bryte ned, ofte i de mest ubeleilig steder og tider. Du kan være forberedt på enhver situasjon ved å forberede en nødsituasjon bilmonteringssett før du neste treffer veien. Tross alt, har du sannsynligvis en for hjemmet ditt, bør du ikke ha en for bilen din også? Du trenger:
skuddsikker oppbevaringsboks
ikke-bedervelige matvarer
Flaskevann
Startkabler
Flares
Pledd
Hammer
Kontanter og endring
Plastpose og elektrisk tape
Jack
lommelykt eller vind opp lommelykt
pakke med batterier
Reservehjul
Kan av Fix-a-Flat
Wrench
Batteridrevet hopp -start kit
Shovel
Towel
Vis flere Instruksjoner
Hvordan lage en Emergency Car Kit
en

Start med en skuddsikker plastboks, slike . som en verktøykasse eller en oppbevaringsboks
2

Legg det vesentlige at FEMA anbefaler: mat, vann, førstehjelp forsyninger, fakler, startkabler og sesongmessige forsyninger. Dette åpenbart betyr ikke-bedervelige mat og flaskevann.
3

Når du pakker alle andre forsyninger, vurdere menneskelig sikkerhet før du vurdere din bil. Mens det er flott å ha fire ekstra dekk, det betyr ingenting når det snør og du kan ikke endre dekk uansett. Som blir sagt, holde tunge tepper i bagasjerommet -. En for hvert familiemedlem som vanligvis reiser med deg
4

Ta med en hammer eller en annen viktig verktøy for å bryte glass. Dette må tas i front istedenfor i settet selv. Hvis bilen skulle gå under vann, vil du ønsker dette for å bryte opp vinduene for å unnslippe.
5

Ekstra penger og endring. Ingen man innser behovet for telefonkiosker når det er mobiltelefoner overalt nå, men når du er strandet, og har et lavt batterinivå, vil du sikkert være glad for at du har disse kvartalene.
6

En plast pose eller annen form for plast dekker og elektrisk tape. Hvis vinduet er knust, vil du ønsker å være i stand til å kjøre til en mekaniker stedet for å få det slept etter en overfladisk problem.
7

Legg nødvendigheter for å fikse bilen vedlikehold saker, enten du er praktisk eller ikke. Noen ganger kan en god samaritan vil stoppe for å hjelpe, men det er umulig uten de riktige verktøyene. Sørg for at du lager en jekk, lommelykt, pakke med batterier (ikke lager batteriene i lommelykten for risikoen for korrosjon!) Eller vind-up lommelykt, reservehjul, kan av Fix-a-Flat, en skiftenøkkel, og et batteri -opererte jump-start kit (dette må være koblet hjemme med jevne mellomrom). Det kan virke som å gå over bord, men hvis du trenger dem, vil du være glad du har dem.
8

Du bør alltid også ha en spade, i tilfelle du ende opp innesnødd, enten det er på jobb på parkeringsplassen eller mens du kjører.
9

Legg et håndkle til saken og du er ferdig! Nå, kjøre sikkert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124185.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil