Slik feilsøker styringen i en Nissan Sentra

Nissan introduserte sentra i 1982 som en subcompact og senere utvidet bilen til en kompakt. Opprinnelig tilbudt som en vogn, coupe og stasjonsvogn i tillegg, blir linjen nå kun tilbys som en 4-dørs sedan. Du kan spare reparasjonskostnader nedover veien ved feilsøking av 4-dørs styringsgruppe systemet så snart det oppstår problemer. Instruksjoner
en

Service din bil i henhold til Nissans vedlikeholdsplan. Dette vil fange eller avverge store problemer og dyre reparasjoner. Har styremaskin, kopling inspisert aksel og fjæring hver 30.000 miles og passe på at delene er riktig justert og godt smurt.
2

Hold deg på toppen av rutinemessig vedlikehold. De fleste styring problemer er forårsaket av dekkslitasje, hjul justering og servostyring væske. Når du utelukke de mer grunnleggende (og minst kostbare) problemer, vil du være bedre i stand til å diagnostisere problemer med styresystemet selv.
3

Bruk tørr park test for å spore problemer med rattet lek. Har noen vri rattet med den fulle vekten av kjøretøyet på forhjulene. Arbeid deg fra rattstammen til styrestagenes ender, og forsikre deg om at bevegelsen mellom komponentene blir utjevnet. Du kan også prøve å flytte komponentene for hånd med rattet låst og front end hevet.
4

Løft fronten og sjekke sammenhengen for tegn på friksjon hvis rattet er vanskelig å slå. Du trenger en partner å slå rattet mens du sjekker sammenhengen. Hvis friksjonen er ikke i sammenhengen den mest sannsynlige problemet er girkassen.
5

Track ned lyder og squeals ved å sjekke servostyring belte for glidning, og styringsgruppen Heise skjøter for friksjon og slitasje . Du bør også sjekke dine kilder og bremser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124320.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil