Hvordan Inspiser drivverk i en Mercury Cougar

Unngå kostbare reparasjoner på Mercury Cougar ved å utføre regelmessige inspeksjoner av drivverket. Bruk øyne og ører for å holde seg på toppen av eventuelle problemer som kan føre til at du blir strandet eller for å være i en ulykke. En årlig inspeksjon av bilens drivverk kunne gå en lang vei å hjelpe deg å unngå alvorlige problemer. Du trenger
Hoist
gamle filler
Vis flere instruksjoner
en

Utfør drivverket inspeksjon hver 12. måned eller 15.000 miles for å opprettholde tre års /36 000 kilometer drivverk garanti som følger med Mercury Cougar. Drivverket garantien dekker de interne motordeler, overføring, de aksler og hjul.
2

Test drive Mercury Cougar, lytte nøye for eventuelle uvanlige lyder, for eksempel en klikker eller clunking når du ' re cruising ved lav hastighet, en klikkende lyd når du slår eller clunks når du runder et hjørne. Noen av disse lydene kan indikere problemer med drivverket.
3

Parkere bilen og åpne panseret for å sjekke væskenivået for olje-og overføring. Med motoren i gang, sjekk overføring med peilepinnen på passasjersiden nær baksiden av motorblokken. Tørk av peilepinnen rengjøre, sette den inn igjen og deretter fjerne den for å få en lesning, og legge mer væske, hvis lav.
4

Trekk peilepinnen fra forsiden førersiden av motoren etter at du har slått av Mercury Cougar motor. Følger den samme prosessen som du gjorde for å sjekke overføring væske. Pass på at motoren er ved normal driftstemperatur før du sjekker enten væske.
5

Se på alle komponenter i bilens drivverk. Løft Cougar på en talje og se etter tegn på brudd eller slitasje på akslene som kobler drivakselen til hjulene.
6

Undersøk støvlene på cv ledd for skade. Du bør gjøre dette hver gang du skifter olje eller oftere for å fange en rip før leddskader oppstår, som kan være en kostbar reparasjon. Se etter tung fett på bremsene eller innsiden av bakhjulene, noe som kan indikere en revet boot. Sjekk også etter manglende klemmer.
7

Sjekk for innsig av væsker fra pakningene eller ledd. På den ytre enden av drivakselen, sjekk støtteplatene for drivverket å sørge for at de er tette.
8

Senk bilen og sjekke alle slanger og klemmer festet til motoren og kommer fra olje og luftfiltere. Garantien dekker ikke dem og det kan skape større problemer dersom de bryter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124357.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil