Hvordan holde Bil Doors Fra Frysing Shut

I løpet av vintermånedene hvis kjøretøyet sitter utenfor eller du bor i de harde nordlige klima, er et vanlig problem dørene fryser stengt. Den første gangen det skjer, vil du innse det stor ulempe en frossen døren er. Det blir også viktig å ta forebyggende tiltak for å sikre at du er aldri for sent igjen på grunn av noe sånt frysing bildører som er så lett å forebygge. Instruksjoner
en

Se inn en ekstern bil forrett for bilen. Disse enhetene, installert etter-markedet på de fleste gjør, gjør det mulig for eieren å starte bilen fra så langt borte som 50 meter med et trykk på en knapp. Det er ikke nødvendig å prøve og åpne en frossen dør, og kjører bilen med varmen sprengningsarbeid bort kan tine dørene i løpet av minutter.
2

Innse at metallet på bilen ikke fryser, selv om det er trolig den kaldeste materialet på bilen. De gummipakninger eller vær stripping går langs innsiden av bildøra, fryse dem stengt. Inspiser pakningen og hvis gummien er revet eller slitt, se inn erstatte den.
3

Spray en liten mengde av enten silikon spray som WD-40, Dry Molly lube eller Moovit på en klut eller tørkepapir. Moovit er et miljøvennlig produkt, men et felles produkt som møbelpolish fungerer like bra og vil ikke skade gummi.
4

Gni kluten langs hele lengden av gummipakningen kvelden før forlater bilen utenfor eller når du vil la bilen i kulden for en lengre periode.
5

Park bilen i en garasje om mulig å hindre porten frysing. Den varme og ly gir av en garasje er trolig den enkleste måten å sikre dørene vil alltid åpne uavhengig av været utenfor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124182.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil