Slik feilsøker styringen i en Chevy Silverado

The Chevy Silverado er en populær lastebil i GM linje av full størrelse pickups. På grunn av sin høye akselavstand vil du at Silverado å styre rett og stabilt, så bør du holde styresystemet i best stand du kan. Feilsøking styresystemet er det samme for alle modell år. Instruksjoner
en

Kontroller styresystemet hver 6. måned for tegn på slitasje og skader, særlig hvis du legger mye belastning på rammen og understell. Se etter løse slanger (som kan lekke luft inn i servostyring væske), væskelekkasjer og tegn på slitasje i hydraulikksystem, girkasse og støvler.
2

Hold på toppen av hjulet justering og dekkslitasje . Mange vanlige styring problemer kan spores til feiljustert foran-ender, ujevn dekktrykk og ubalanserte hjul. Rotere dekkene hver 7500 miles.
3

Sjekk servostyring væske nivåer jevnlig og sørg for at væsken er ren. GM krever at du bruker servostyring væske snarere enn ATM væske, men bare anbefaler å bruke sin merkevare. Pass på at slangene ikke berøre noen annen motor eller lastebil komponenter for å holde dem fra varme og slitasje.
4

Løft forhjulene med motoren i gang hvis bilen opplever jevn trekke til den ene siden av veien. Hvis det trekke stopper med hjulene hevet problemet er mest sannsynlig med lekkasjer i servostyring ventil eller et defekt styremaskin. Hvis det trekke fortsetter problemet er ikke med servostyring, men med slitte sammenhengen, bøyde struts, bakakselen eller bremsene.
5

Inspiser sammenhengen hvis bilen vandrer eller driver til den ene siden . Se på tie-rod ender og stikkontakter, Tannstang, rattstammen koblinger og selv rack mounts. Du kan også trenge å justere hjullagrene.
6

Se på kontroll arm foringer samt tie rod ender og stikkontakter hvis bilen trekker til siden under hard akselerasjon. Teknisk dreiemoment styre er egentlig forårsaket av variable drivaksel lengder i front-wheel styresystemer. Men det kan bli bedre ved å stramme eller bytte ut slitte trepunkt deler, kontroll arm foringer og /eller drivlinjekonstruksjoner mounts.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124296.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil