Om hydrauliske clutcher

En bil clutch er den komponenten som kobler ut og rotasjon av hjulene. Uten en clutch, ville bilens hjul enten spinne kontinuerlig eller ikke i det hele tatt. Biler med manuell clutch krever drivere for å kople inn clutchen gjennom bruk av kløtsjpedalen. Det som skjer i mellom sjåførens fot og hjulene er avhengig av type av clutchen montert på bilen. Denne artikkelen omhandler den mindre populære versjonen, hydrauliske clutcher. Funksjoner
p Det er to hovedtyper av lasterkonstruksjoner og for klørne. En mekanisk kopling forbinder clutchpedalen til resten av systemet ved hjelp av en kabel eller skaftet og håndtaket. I kontrast, benytter en hydraulisk clutch en hovedsylinder og drivstangen. Gjennom tilkobling av høytrykks-rør, opererer dette systemet på samme måte som en hydraulisk bremsesystem.
Funksjon

Hvor nøyaktig gjør en hydraulisk clutch arbeid? Når føreren presser clutchpedalen, er et stempel presses inn i sylinderen. Dette resulterer i væsken som blir presset ut av sylinderen og inn i slave-sylinderen. Herfra, går i inngrep med trykket i fluidet støtstangen inn i innkastet ut lageret. Denne serien av handlinger slipper clutchpedalen. Fjerne press fra clutchpedalen reverserer effekten.
Fordeler

Den viktigste fordelen med en hydraulisk clutch er brukervennlighet. En mekanisk clutch krever mye større kraft for å flytte hendelsesforløpet sammen. Som sådan, må føreren trykke mye hardere på clutchpedalen hver gang hun skifter gir. En hydraulisk clutch fordeler fra kun krever et trykk av foten.
Hensyn

Takket være bedre brukervennlighet, er hydrauliske clutcher som vanligvis finnes på biler med en bakre -motor konstruksjon. Dette er fordi avstanden mellom clutchpedalen og kaste ut-lageret er mye lenger fra hverandre, og derfor krever større kraft for å operere. Front-motor kjøretøyer er relativt lett å styre med en mekanisk clutch, slik de vanligvis ikke inkluderer en hydraulisk clutch.
Expert Insight
p Det er noen ulemper til hydrauliske clutcher som begrenser deres bruk. De er dyrere, mer komplisert og tyngre enn mekaniske clutcher. Derfor finner de begrenset bruk i dagens moderne auto markedet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124390.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil