Hvordan å opprettholde Power Steering Fluid Levels i en Ford Focus

Siden ble introdusert i 2000, har Ford Focus fikk berømmelse og popularitet som en "world car" med samme modell og funksjoner i alle markeder over hele verden. Mens en annen generasjon har kommet til Europa, derimot, forblir Focus uten en større overhaling i USA, slik at alle biler fra 2000 til i dag vil se omtrent det samme under panseret for grunnleggende at-home vedlikeholdsprosedyrer som å sjekke væskenivået. Du trenger
Ford-godkjent servostyring væske
Vis flere instruksjoner
en

Parker bilen på et plant underlag før du sjekker væskenivået å unngå feil lesing . Ta oppmerksom på om motoren er varm eller kald, siden det vil endre væskenivået i tillegg.
2

Finn servostyring væske reservoaret ved siden av motoren. Det skal være tydelig merket. Kontroller merkingen på reservoaret for å forsikre deg om at væsken er over det lave nivået mark for den aktuelle motoren varme.
3

Legg væske ved å fjerne lokket og legge væsken langsomt. Fordi reservoaret er liten, vil væsken fylles raskt, og du vil unngå å fylle reservoaret over det maksimale nivået.
4

Sjekk reservoaret selv og det forbinde komponenter som slanger og klemmer å sørge ingenting er sprukket, brukket eller løse. Spesielt se etter skjulte lekkasjer hvis du har å fylle servostyring væske regelmessig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124232.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil