Hvordan Skyll Radiator i en Acura Integra

For å holde en bil som kjører på sitt høyeste effektivitet, bør en eier jevnlig vedlikehold. Et slikt eksempel er tømming av radiatoren. I løpet av normal drift, kan stoffene begynner å hope seg opp i biler kjølesystem og spyle radiatoren er den eneste måten å bli kvitt bilen av denne potensielt problematisk problemet. Du trenger
Honda All Season type 2 kjølevæske
Destillert vann
Drenering pan
Arbeidshansker
Wrench
Rags
Vis mer Instruksjoner

1.

Slå tenningen på bilen og slå deretter varmesystemet til høy. La bilen og varme kjørt i noen minutter.
2

Slå av varmeanlegget og slå av tenningen. Deretter la motoren kjøle seg ned.
3

Åpne panseret av bilen og ta på radiatoren å sikre at det avkjølt. Hvis radiatoren er fortsatt varmt å ta på, la bilen til å sitte en stund til.
4

Twist radiatorlokket en tur til å gjenoppleve noe press som bygges opp i radiatoren. Vent noen sekunder for å sikre at alt trykket er borte og fjern radiatorlokket. Hvis mulig, bruk arbeidshansker, eller i det minste, et håndkle når du fjerner radiator cap for å beskytte hendene. Sørg også for at det er ingen andre i umiddelbar nærhet når du fjerne hetten.
5

Place et avløp pan direkte under radiatoren å fange den gamle kjølevæske som du kommer til å spyle fra radiator. Under ingen omstendigheter bør du la kjølevæsken renne ned på bakken fordi det er svært giftig for barn og kjæledyr.
6

Løsne radiator bunnpluggen og deretter fjerne avløpet bolten og skiven fra bunnen av motorblokken. Hell destillert vann inn i toppen av radiatoren for å spyle ut eventuelle rester. Hold skyllingen til vannet renner rent ut av bunnen av radiatoren.
7

Stram radiator bunnpluggen og la renne bolt på Acura Integra motor blokk tilbake på plass når kjølevæsken er ferdig med drenering .
8

Hell nye kjølevann inn i radiatoren hele veien til toppen. Du må bruke Honda All Season Frostvæske /kjølevæske Type 2 når du spyle radiatoren i en Acura Integra. Bruk av andre merker kan potensielt skade bilens kjølesystem.
9

Start motoren på Acura Integra og la den kjøre ca 30 sekunder. Deretter slå av motoren. Kontroller nivået på kjølevæsken og legge til flere hvis nødvendig.
10

Sett lokket på radiatoren og start motoren igjen. La bilen for å kjøre til kjøleviften på to separate ganger. Deretter stoppe bilen og la radiatoren avkjøles.
11

Trykk på radiator å sørge for at det er kult å ta på, og hvis det betyr å fjerne radiator cap. Deretter kontrollerer kjølevæskenivået og fyll opp til toppen igjen om nødvendig.
12

Legg den gamle kjølevæske i en lukket beholder, og ta det med til nærmeste disposisjon området. Noen automotive sentre tilbyr en gratis disposisjon service. Ikke dump kjølevæsken i ethvert offentlig område fordi det er ekstremt giftig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124212.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil