Hvordan Skyll Radiator i en Cadillac Escalade

For å øke levetiden på en bil, bør en eier utføre nødvendig vedlikehold på en jevnlig basis. For eksempel, i løpet av normal kjøring mønstre, bilen akkumulere smuss i kjølesystemet. For å holde skadene fra denne rusk til et minimum hvert femte år en eier bør skylle radiatoren. Denne beskyttelsen er enkel nok til at de fleste helst bileieren kan gjøre det. Du trenger
destillert vann
Wrench
Vanntette hansker
Drain skuffen eller bøtte
Disposable container
Cadillac Escalade godkjent kjølevæske
Vis flere instruksjoner

en

Parker bilen på et plant underlag. Hvis mulig, kjøre Cadillac Escalade opp på en bil riser å gjøre å få under bilen lettere. Pass på at parkeringsbremsen for lastebilen er på før du starter noe arbeid.
2

Pop panseret på Escalade og trykk på radiator. Hvis radiatoren er kjølig å ta på, og deretter løsne radiator cap med én omdreining. Vent noen sekunder for å være sikker på radiatoren trykket er borte. Nå fjern radiatorlokket.
3

Plasser en bøtte eller skuff under radiatoren tappepluggen å fange gammel kjølevæske.
4

Fjern radiator avløp plugg fra bunnen av radiatoren og la alt på kjølevæsken renne i bøtte eller skuffen. Du kan trenge en pipenøkkel til å fjerne tappepluggen under spyling av radiatoren.
5

Sjekk alle slanger og koblinger på radiatoren som må kanskje skiftes ut. Hvis tilkoblingene viser korrosjon eller slanger føler svampete eller har sprekker, kan dette være tegn de trenger utskifting.
6

Legg den gamle kjølevæske i en lukket beholder for å kvitte seg med skikkelig senere. Siden dette kjølevæske er ekstremt giftig, bør du kvitte deg med den på en lokal avfallsbehandling anlegget eller en bilmekaniker butikk.
7

Skyll radiator med destillert vann til det renner klart inn i avløpet bøtte eller skuff . Du må kvitte deg med flush væske riktig også.
8

Sett tappepluggen i bunnen av radiatoren.
9

Fyll radiatoren med kjølevæske til maksimalt nivå uten søl. For å oppnå best ytelse, kjøpe kjølevæske godkjent for bruk med Cadillac Escalade.
10

Slå på tenningen på bilen med radiatorlokket fortsatt av. La bilen gå helt til motoren viften slås av og på to ganger. Deretter la motoren kjøle og sjekk på kjølevæsken nivåer. Dersom kjølevæske nivået falt under maksimalt, legg til litt mer kjølevæske, skifte radiator cap og lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124213.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil