Om Auto Garanti Companies

Auto garantier er mye som helseforsikring. Garantier er kjøpt som en forsikring mot store reparasjonskostnader hvis bilen har mekaniske problemer. Anerkjente auto garanti selskaper er vanligvis medlemmer av Automotive Garanti og service kontrakt Association (AWSCA) og er bundet av de etiske reglene i organisasjonen. Underwriting og Tilbudene

Automobile garanti politikk er garantert av forsikringsselskaper, er på samme måte helsepolitikk garantert.
Rangeringer

Underwriting selskaper er vurdert på samme alfabetisk skala som liv og skadeforsikring. En A + ranking er det høyeste nivået, og er regnet som gullstandarden.

Dekning

Auto garanti politikk er svært forskjellige i dekning. Støtfanger til støtfanger politikk dekke alt, mens spesialiserte politikk er skrevet for isolerte deler av bilen, for eksempel overføring eller motor.
Cost

Jo flere elementer dekkes automatisk garanti, jo dyrere politikken. Politikken for eldre biler er dyrere siden det er en større sjanse for at selskapet kan bli pålagt å betale for reparasjoner. Når en bil når en viss alder (og akkumulerer en viss kjørelengde), må kost-nytte fordel med å kjøpe en automatisk garanti undersøkes.
Ny bil utvidede garantier

Nye biler selges med en standard garanti. Dette er vanligvis målt for hver del og systemet ved et gitt antall måneder eller akkumulert kjørelengde. Mange auto forhandlere tilbyr auto kjøperen muligheter til å forlenge utløpt garanti for en ekstra avgift, avhengig av hvilken type bil, alder og kilometerstand.
Etter-Market Auto Garantier

Auto garanti politikk (også kalt kjøretøy tjeneste kontrakter) kan kjøpes for eldre biler med utløpte garantier eller kjøretøy som aldri ble dekket av utvidede garantier. Disse retningslinjene er kalt "etter-markedet" politikk. Hver automatisk garanti selskapet setter regler for kjøretøy dekning. Den AWSCA, dannet i 2007, utvikler felles bransjestandarder for selvregulering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124562.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil