Hvordan holde en bil Vedlikeholdsloggen

En måte å få mest mulig liv ut av bilen er ved å gi riktig vedlikehold. For å gjøre det enklere å holde oversikt over de ulike vedlikeholdsproblemer et kjøretøy vil møte i løpet av årene, mange sjåfører velger å holde en bil vedlikehold log. Du trenger
Notebook
Pen
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp en bærbar PC for å bruke som bil vedlikehold loggen. Få en med masse sider og en slitesterk plast dekselet. Bruk skillevegger for å hjelpe deg med å sortere og kategorisere de ulike vedlikehold problemer du vil støte på i løpet av året.
2

Record bilens vitale statistikk på den første siden. Detalj av merke, modell, kjøretøy identifikasjonsnummer (VIN) og din forsikring informasjon. Har alt på hånden som en mekaniker kanskje trenger å diagnostisere og korrigere et problem med bilen.
3

se trender i din gass kjørelengde. Holde detaljerte registreringer av når du fyller tanken og hvor mye miles du reiser før du trenger en refill. I mange tilfeller redusert gass kjørelengde kan være en god indikasjon på andre fremvoksende vedlikehold problemer.
4

Hold styr på oljeskift. Gjøre notater om hvilken type olje som brukes i bilen, samt datoen for og kjørelengde på din siste oljeskift.
5

spore slitasje på bilens dekk. I løpet av årene, vil gummi slitebanen på dekk forringes, noe som gir bilen mye mindre trekkraft på veien. Jevnlig teste dybden av dine prøver og registrere informasjonen i loggen din. Hold styr på hva slags dekk du bruker, og lage en plan for utskifting deres.
6

sørger for at bremseklossene skiftes regelmessig. Hver gang du bremser, bør du jorde deg pads. Bruke bilen vedlikehold logg for å holde styr på når du trenger å ha bremsene endret og gamle bremsestøv renset bort fra bilens hjul.
7

Terminliste ganger for å bytte ut luft og drivstoff linje filtre. Disse filtrene er billig og lett å erstatte, men kan noen ganger slippe tankene selv den mest samvittighetsfulle bilist. Be mekaniker for råd om hvor ofte du bør endre bilens filtre.
8

Skriv ned skademelding å holde oversikt over alle vrakene du måtte ha. Ta notater på noen større eller mindre reparasjoner bilen behov.
9

Lagre kvitteringer for alle reparasjoner bilen din trenger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124156.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil