Slik feilsøker styringen i en Mitsubishi Galant

The Mitsubishi Galant har utviklet seg fra et kompakt til en mellomstor sedan siden 1969-modellen rullet på streken. Ni generasjoner lag Galant salget har toppet 5 millioner. Feilsøking styresystemet på Galant modeller etter 2004 bør være ganske enkelt hvis du holder noen grunnleggende tips i bakhodet. Du trenger
ATF M-III eller tilsvarende
Vis flere instruksjoner
en

tøy ditt styresystem, inkludert kuleledd og styring linkage sel hver 30000 km . Catching problemer før de oppstår kan spare på hundrevis av dollar i å styre reparasjoner nedover veien.
2

Endre servostyring væske hver 30.000 miles og sørge for at reservoaret er fullt mellom endringer. Bruk ATF M-III eller tilsvarende (Dexron II er vanligvis anbefales).
3

Hold front-end justert og dekkene er i god stand. Rotere og balansere dekkene regelmessig og holde trykket uniform. Erstatte slitte dekk i par.
4

Riktig hjul vibrasjoner og shimmying ved å sjekke sammenhengen når du utelukke de mer grunnleggende årsaker. Du bør også sjekke om hjulene er skadet eller løse hjulmuttere og se på bæresystem for tegn på slitasje.
5

Spor ned lyder ved å se etter friksjon i rattstammen og sjekke servostyring belte å sørge for at det er i god stand. Sjekk dekkene for å sikre at det ikke er noen forstyrrelser. Hvis problemet vedvarer, bør du sjekke styremaskin å sørge for at den er smurt.
6

Se på styremaskin og styring boksen hvis rattet ikke slår riktig. Du bør også sørge for at servopumpe søker nok press på hydraulikken.
7

Dobbeltsjekk sammenhengen hvis bilen vandrer eller trekker til siden. Du bør også sjekke bremser, fjærer og hjullager.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124304.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil