Hvordan endre Fuel Filter i Pontiac Aztek

En tett eller dårlig drivstoff filter kan gjøre bilen kjøre svak og produsere dårlig drivstofføkonomi. Det ville være lett å anta at du har en dårlig drivstoff system, selv om det eneste som er galt er en dårlig filter. Lar endre seg at dårlig filter og se om bilens ytelse er kraftig forbedret. Du trenger
Fuel filter
Liten socket satt
Vis flere instruksjoner
en

drivstoffilteret må være plassert. Du kan finne filteret ved å krype under bilen under bakre førersiden. Filteret ligger ved drivstofftanken kjører langs rammen rail. Før du fjerner filteret du vil ønske å gjøre en visuell inspeksjon i det generelle området for å oppdage eventuelle lekkasjer eller løse slangekoblinger.
2

Du ønsker kanskje å feilsøke drivstoff filter før du setter det. Du vil merke det er et drivstoff linje som går inn i filteret fra tanken. Trekk den linjen løs og med hjelp av en partner du kan teste linjen for å sikre at filteret blir drivstoff. Din partner kommer til å sitte i bilen og vri om nøkkelen til på-posisjon. Du vil høre bensinpumpen engasjerende. Hvis du hører pumpen kjører for mer enn noen få sekunder vil du være trygg på at pumpen er i god stand. Se på drivstoffledningen hvor den er løsrevet fra filteret. Hadde noen drivstoff kommer ut av linjen når nøkkelen ble slått? Hvis så du kan ha en tett filter.
3

Ved ferdigstillelse av å teste linjen, vil du da kunne utlede dårlig filter. Du bør allerede ha innkommende ledningen fjernes så nå kan du fjerne den utgående linje. Unsnap linjen fra filteret. Du må skru monteringsmutteren fra filteret forsamlingen. Filteret skal nå komme av rammen rail.
4

Du kan nå erstattes med den nye one.The filteret er merket og den vil fortelle deg hvilken ende går foran og hvilken ende går til tilbake. Som du gjorde i de forrige trinnene, vil du ønsker å plassere filteret på braketten og trekk til filteret tilbake i stedet sitt på rammen rail. Ta de innkommende og utgående linjer og plugge dem inn i filteret ender. Pass på at beslagene ikke kommer ut ved å rykke dem til å sørge for at de er tette på filteret. Har din partner vri om nøkkelen, og når pumpen er aktivert kan du inspisere for lekkasjer.
5

Du har byttet dieselfilter og inspiseres for lekkasjer. Du kan nå skru bilen opp og la den gå. Mens la bilen på tomgang gå videre og trykker på gasspedalen ned for å lytte for å nøle. Det bør kjøre jevnt uten å nøle. Hvis bilen fortsatt ikke får drivstoff, vil du være i stand til å feilsøke andre komponenter i drivstoffsystemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124500.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil