Hvordan Ruin Paint på en bil

Etter et hjem, bilen er trolig den største billett element på familiens budsjett. Vedlikeholde bilen er avgjørende for å holde den i gang og gjør jobben sin. Regelmessige tune-ups, oljeskift og dekk endringer er grunnleggende i vedlikehold av bil. En annen faktor som påvirker bilens helse er den generelle tilstanden til sin maling jobb. Skadet maling kan føre til rust, noe som fører til bilens legeme forringes. Men, hvordan skal vi ødelegge lakken på en bil? Instruksjoner
en

Ikke vask bilen din. Skitt og søle vil lage riper i malingen og kjedelig målgang.
2

Kast egg på bilen din. Egg kaster er spesielt vanlig på Halloween kveld, da spøkefugler finne humor i å kaste egg på passerende biler. Venstre på bilens overflate, egg skader lakken.
3

Dekker ditt innkjørsel med salt på snørike dager, for å oppmuntre snøen å smelte. Når saltet kommer på bilen din, vil det korrodere malingen.
4

Kjør rundt i regnet, i en høy forurensning område. Syren i regnet vil forårsake skade.
5

Bor i en regnfull og snørik klima. Å bli utsatt for lange perioder med fuktig klima vil øke hastigheten på rusting prosessen.
6

Ikke voks bilen. Riktig voksing bilen vil beskytte lakken.
7

Park under et tre, der SAP og fugleskitt kan slippe på malingen.
8

Park i solen , for å øke hastigheten på oksidasjon.
9

Drive raskt på steinete veier eller veier der veivedlikehold er i gang. Rocks vil fly opp og chip din maling, og veien tjære vil feste til bilens kroppen.
10

ikke parkeres i en carport eller garasje. Parkering utendørs vil øke den generelle forverringen av bilens maling jobb.
11

UTSLIPP ulike typer væsker på bilen din, og ikke umiddelbart vaske av. Mange væsker inneholder ingredienser som kan spise bort på maling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124225.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil