Slik fjerner vann fra Gasoline

Det er vanskelig å fastslå hvor det kommer vann inn i bilens bensintank, men når den er der forklaringer er nesten irrelevant. Den mest kritiske spørsmålet er hvordan man skal fjerne vannet fra kjøretøyets gass tank, slik at bilen vil kjøre bra igjen. Du kan kjøpe kommersielle tørr-drivstoff tilsetningsstoffer for dette, eller bruke den viktigste ingrediensen i de fleste av disse tilsetningsstoffer, tørr isopropanol alkohol, selv. Du trenger
17 gram tørr isopropanol alkohol
Vis flere instruksjoner
en

Legg tørr isopropanol alkohol (IPA) til drivstofftanken i forholdet ca 1 /2 unse av IPA per gallon av vann-forurenset drivstoff.
2

Drive bilen din som vanlig. Hvis du hadde bare små mengder vann i bensintanken, vil IPA har flommet det opp uten vesentlig påvirker forbrenningen, og vil brenne bort med drivstoffet.
3

Tenk snylte eller pumping drivstoff og vann ut av bensintanken hvis du fortsetter å ha problemer - IPA ikke kan ha absorbert alt vannet, og legge mer IPA vil forstyrre forbrenningsprosessen. Hvis du bestemmer deg for å sug drivstoff og vann blandingen ut, sug det inn i en klar beholder.
4

La den forurensede gassen sitte til den løsner. Du vil være i stand til enkelt å se lag med klart vann under bensin, den sank fordi det er tyngre enn gass
5

Hell forsiktig så mye bensin på toppen av kannen som du kan uten. forstyrrende lag av vann. Bruk trakt hvis det er nødvendig, og hell bensinen i en gass kan eller annen egnet beholder. Så lenge det er blitt holdt klart fra annen forurensning og solid rusk, bør du være i stand til å gjenbruke gassen nå.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124581.html

Previous:
Next: No

Generelt vedlikehold av bil