Om Anti-Fog Spray

Anti-tåke spray er den ideelle måten å holde vernebriller, solbriller, auto glass, bil frontruter, visir og bad speil klare og tåke-fri. Den kan brukes for ethvert speil eller glassoverflate, og dens virkning varer i lang tid. Det fungerer ved å dekke flater med en midlertidig, duggfrie lag. Det er mange forskjellige anti-tåke spray tilgjengelig på markedet. Funksjon

Anti-tåke sprayboks er en voksaktig belegg som er gjennomsiktig, men holder vannmolekylene fra klamrer seg på overflater (og dermed hindre tåke fra å bygge opp) som speil og glass. Det avviser vannmolekylene ved beading dem, og derfor gjør at du kan se bedre gjennom overflaten.
Warning

Noen ganger forholdene kan være så ekstrem at ingen form for anti- tåke spray vil virkelig fungerer. Slike eksempler er å være i minusgrader og så plutselig inn varmere omgivelser (vannet absorberes av anti-tåke sprayboks isen opp og blokk syn), hydrofobe linser (smuss-og fingeravtrykk-resistente linser som vanligvis avvise anti-tåke sprayboks, også ) og sterkt våte forhold som regn (potensielt kan vaske av belegg). I slike forhold, vil anti-tåke sprayboks mest sannsynlig slutte å fungere skikkelig.

Typer

Det finnes mange forskjellige merker av anti-tåke spray på markedet nå. Noen av de mest populære merkene er Aqua Sphere, Fogtech, Kleer Vu, Stupiddogg og Speedo. Fogtech er ofte tenkt på som den beste anti-tåke spray fordi det har en tendens til å ha de lengste varige resultater for å holde tåke vekk fra overflater. Det er også svært rask bruk, vanligvis tar mindre enn 20 sekunder for å beskytte linsene.
Hensyn

Anti-tåke spray varierer i pris, men det vanligvis går for mellom $ 5 og $ 15. For $ 5 (og noen ganger, i sjeldne tilfeller, kan du finne små flasker for under $ 3), kan du vanligvis kjøpe en 2 oz. flaske anti-tåke sprayboks. $ 15 bør få deg 8 oz. eller mer.
Expert Insight

annen vanlig, men interessant bruk for anti-tåke sprayboks er for rengjøring kameralinser. Før du bruker et kamera, er det en god idé å få en myk klut, ta på litt anti-tåke spray til det og rengjøre kameralinsen. Tørk forsiktig spray av linsen, og du er klar til å begynne å ta bilder. Denne prosessen er svært rask, ekstremt lett og langvarig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124398.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil