Om Jump-Starte en bil

Uansett om bilen er ny eller gammel, når batteriet er ikke bra, vil bilen ikke starter. Et dødt batteri kommer vanligvis uventet, så det er en god idé å bære startkabler i bilen til enhver tid. Startkabler er nødvendig i prosessen med å hoppe starte bilen. Les videre for å lære den rette måten å hoppe starte en bil. Betydning

Når bilen batteriet dør, vil du trenge en andre kjøretøy samt et sett med startkabler for å gjenopplive batteriet. I ferd med å hoppe starte en bil, er en kostnad fra arbeidsgruppen batteriet som sendes gjennom kablene inn det tomme batteriet, og dermed gir det nok strøm til å komme i gang. Når bilen med den gjenopplivet batteriet begynner drift, blir batteriet ladet videre gjennom bevegelse av kjøretøyet.
Funksjon

Etter at begge bilmotorer er slått av, kobler den røde kabelen klemmer til de positive innleggene på hvert batteri. Koble den sorte kabelen klemmer til den negative posts.Turn på bilen med flatt batteri. Det kan ta mer enn ett forsøk før batteriet er fulladet.

Effekter

Selv om dødt batteri har blitt gjenopplivet, hoppe starte en bil vil ikke alltid holde kostnader til batteriet, så det er en god idé å kjøre bilen for litt etter at den har vært hoppe startet for å lade batteriet helt opp.
Hensyn

Tenk å ha batteriet testet. De fleste auto del butikker og mekanikere vil ha en enhet hvor det gamle batteriet kan testes før du kjøper en ny.
Warning

Bruk ekstrem forsiktighet når du kobler til kabler i forsøke å hoppe starte bilen. Hvis du kobler en kabel til feil terminal (f.eks røde kabelen til den negative terminalen), kan du forårsake en kortslutning som kan føre til gnister flyr og potensielt enda en fire.Never røyk mens hoppe starte en bil.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124397.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil