Hvordan å opprettholde Power Steering Fluid Nivåer i en Chevy Camaro

The Chevy Camaro ble lansert i 1966 som en "pony car", en rimelig sportsbil modellert på Ford Mustang som gikk gjennom fire produksjonsbrønner sykluser frem til 2002, da Camaro produksjon avsluttet. Nye modeller kan bli en realitet, men om du planlegger for en ny Camaro eller kjører en eksisterende modell, husk at generasjonsforskjeller kan påvirke mindre vedlikehold detaljer. Du trenger
servostyring væske godkjent for bruk med Camaro
Vis flere instruksjoner
en

Park Chevy Camaro på et plant underlag og skru av motoren før du kontrollerer servostyring væske nivå. Hvis motoren er varm, må du vente minst en halv time å kjøle seg ned tilstrekkelig.
2

Åpne panseret og finn servostyring væske reservoaret i nærheten av motoren. Avhengig av bilens generasjon, kan den nøyaktige plasseringen i forhold til motoren forskjellig, men reservoaret vil være merket "Power Steering Fluid."
3

Fjern lokket fra servostyring Væskebeholderen og sjekk at nivået er over det lave nivået mark og ikke overstiger den maksimale væske beløp.
4

Refill servostyring væske med riktig type væske. Z28 modeller utstyrt med ytelse pakker kan ha en servostyring væske kjøligere, men hvis du ikke har en power-styring væske kulere kan du ønsker en høyere-end væske med forbedret høy temperatur viskositet.
5

Sjekk reservoaret og omkringliggende slanger og koblinger for lekkasjer i noen av de servostyringen deler, synlig som bryter eller sprekker i slanger og koblinger eller våte flekker på slangene eller området rundt.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124233.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil