Hvordan Kast Diesel Fuel

Det er vanskelig å forestille seg at du trenger å kvitte seg med noe så verdifullt som diesel, men noen ganger er det ikke noe alternativ. Enten du prøver å bli kvitt en gammel bil som kan ha gass som er igjen i tanken sin, eller du har en gammel beholder med diesel i en garasje som kan ha blitt blandet med vann eller annen ukjent stoff, må det behandles som spesialavfall. Instruksjoner
en

Vit hva du har. Dette er bare mulig hvis du har alltid vært i besittelse av drivstoff og er sikker på at det ikke er forurenset med andre stoffer som for eksempel vann. Hvis du er i tvil, behandle dieselen som farlig stoff.
2

Prøv og bruke drivstoff i alle kjøretøy designet for diesel. Hvis drivstoffet er ren, sug det fra tanken eller overføre den til en egnet beholder for senere bruk.
3

Spør andre du kjenner om de ville ha bruk for dieselen du har på hånden. De fleste vil være fornøyd med å ta den ut av hendene dine så lenge du kan forsikre dem om at drivstoffet er ren og sikker for bruk.
4

Kontakt din lokale søppel selskap hvis du har noen bekymringer om drivstoff og ønsker å kvitte seg med det. Be om en husholdning farlig avfall program.
5

Look i telefonboken for en lisensiert farlig avfall solfangeren. Selv om det kan være en avgift for å kvitte deg med diesel, er kostnadene langt mindre enn eventuelle skader gjort av feil lagring eller feilaktig bruk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124101.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil