Hvordan passere en bil Smog Sjekk

Mange stater og fylker krever biler å passere en smog sjekk når du kjøper dem og årlig for å sikre at de er opp til de miljømessige luftkvalitetskriterier pr regjeringen. Disse smog sjekker er gjort på en bygning drives av det offentlige organet. Bilene blir satt på en plattform der foran eller bak hjulene falle ned på en roterende rør slik at bilen kan bli fremskyndet uten å flytte. En føler er plassert på innsiden av eksosrøret, som er koblet til en datamaskin for å måle eksos utelatt fra bilen. Alle biler må passere innenfor regjeringens standarder som skal drives og lisensiert for kjøring på vei. Lær hvordan du passerer en bil smog sjekk slik at du kan kjøre bilen på veien. Du trenger
distributør og ledninger
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp en ny distributør cap og ledninger. Bytt ut den gamle distributør og ledninger med de nye. På dette tidspunktet, kan du sjekke slangene, luftfiltre og olje. Hvis noe må skiftes ut, gjør det før du går for en smog sjekk.
2

Sjekk eksosanlegget å sørge for at du ikke har noen hull eller lekkasjer. Hvis sensoren ikke registrerer nok eksos, kan bilen ikke klarer testen. Hvis lyddemperen eller noen av rørene har skader eller hull, erstatte dem med en gang.
3

Ta bilen for en tur før du går til utslipp sjekk sentrum. En varm motor er mer tilbøyelige til å passere enn en kald motor. Ta en tur i ca 20 minutter før du får bilen testes.
4

gjennomgang noe informasjon kontoret får du hvis du har bestått eller ikke bestått. Hvis bilen din ikke klarte testen, vil det være instruksjoner for hva du kan gjøre til bilen for å se om du kan få det til å passere en annen test. Disse retningene varierer fra stat til stat og for hver bilens ytelse på utslipp test.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124533.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil