Hvordan fikse frontruten Chips

Fikse en sprukket frontrute kan ikke bare spare penger, det kan redde livet ditt. En frontruten chip kan spindelvev plutselig og uten forvarsel, forårsaker en komplett obstruksjon av visningen gjennom glasset. Du ønsker ikke at det skal skje mens du kjører. I de fleste stater, er det også forbudt å føre motorvogn dersom førerens sikt er hindret av en sprukket frontrute. Heldigvis, fikse mindre chips (en tomme eller mindre i diameter) er ganske enkelt og billig. Jobben tar mindre enn en halv time. Lappesaker er tilgjengelig til enhver auto deler butikken. Du trenger
Glass renere
Rag
sprøyte-type frontruten-reparasjonssett
Box cutter verktøy
Vis flere instruksjoner
en

Tørk området rundt chip med glass renere og la tørke. Plasser en klut under chipped området for å hindre overflødig reparasjon materiale fra smøre glasset eller nå kroppen maling.
2

Skyv ut hullet i limet platen som følger med reparasjonssett og løsner papiret backing. Senter platen over området som skal repareres og trykk på frontruten med tappen på platen peker opp.
3

dra av beskyttelsen av siden av platen mot deg og feste plast støtte stang, i henhold til kit instruksjoner.
4

Fjern sprøyten dekselet og trykk på sprøyten med reparasjon sammensatte i støtte stang. Twist til sprøyten er på plass.
5

Trekk tilbake på stempelet, og trykk ned for å skyve reparasjon kjemiske inn i chipped området. Gjenta stuper prosessen inntil sprøyten er tom. Tillate at reparasjonene kan sitte i minst en halv time i direkte sollys.
6

Trekk sprøyten og støtte stang av den selvklebende platen. Ta platen med et barberblad eller boksen cutter verktøyet. Bruk barberblad eller boksen cutter å skrape vekk overflødig materiale for reparasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124555.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil