Hvordan polere aluminium på en Buffer Wheel

En god polish på en aluminium hjul er alt som trengs for å bringe metall tilbake i topp stand. Iblant en aluminium hjul trenger er en god vask med såpe og vann. Men andre ganger kan det trenge polering med en buffer hjulet. Avhengig av hvilken type aluminium du arbeider med, må du bestemme hvilken metode som fungerer best for metallet. Ellers vil polering aluminium på en buffer hjulet være den mest hensiktsmessige måten å returnere den opprinnelige glans til hjulet ditt. Du trenger
Power ball buffer hjulet
Mini-power ball buffer hjulet
Aluminum polish eller metall polish sammensatte
Cotton
Vis flere instruksjoner
1

Kontroller aluminium hjul for å se om det er bestrøket eller ubestrøket. Belagt aluminium vil bare trenger en god vask med såpe og vann. Abrasive materialer, slik som en forbindelse, vil ødelegge metallet. Hvis aluminium ubestrøket, så vil det holde seg under en polering med en buffer hjulet. DAB en bomullsdott med aluminium polish og gni den mot metall. Hvis pinnen blir svart, er det aluminium ubestrøket.
2

Se på aluminium overflaten av hjulet. Hvis det reflekterer lys, så det er fortsatt i god stand, og trenger bare en skyll og tørk av med såpe og vann. Mens metall kan føle glatt, kan overflaten fortsatt være grov, særlig når det påvirker måten lyset reflekteres det. Så hvis metallet er kjedelig, da en buffer hjulet vil være nødvendig for å få den tilbake i god stand.
3

Tørk en grov compound eller aluminium polish på rattet. Spre sammensatte på grundig, slik at du når fordypningene i hjulet eller andre vanskelige å nå områder.
4

Polsk aluminium med en stiv buffer hjulet, ved hjelp av grov compound eller aluminium polere til å jevne ut ujevne kanter i metall. Vær sikker på at du bruker riktig mengde rpm og press på overflaten. For lite press vil spre det sammensatte, mens for mye press vil brenne aluminium.
5

Polsk hjulet grundig, og pass på at du jobber på den dype fordypninger i hjulet også. For disse er vanskelige å nå områder, bruk en mini-power ball. Mini-Power Ball buffere har en 3-tommers diameter skum som er utviklet spesielt for å nå trange områder rundt slepe nøtter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124473.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil