Hvor å Feilfri en motor Bay på en Civic

Holde motorrommet rent på en Civic er en sikkerhetsfaktor. Eksosen er varmt og da oljen som legger seg på den, er det en sjanse for brann. Rengjøring av motorrommet gjør også motoren lettere å jobbe med. Bygget opp olje og smuss gjør bolter vanskeligere å fjerne. Det er også mulighet for å få skitt og søppel inn i motoren når det er åpnet opp for å endre en ventildekselpakning eller timing belte. Denne artikkelen vil forklare hvordan du rengjør motorrommet på en Civic. Du trenger
Gunk motor cleanerPlastic bagsSteel ull
Vis flere instruksjoner
en

Dekk alle elektriske kontakter med plastposer. Knyt posene til kontaktene med brød bånd eller streng. Hvis det kommer vann inn i de elektriske koblingene, kan ikke bilen starte eller, hvis den gjør det, kan gå ujevnt. Dekk til distributør og spolen.
2

Skyll motoren med vann. Spray Gunk på motorblokken, eksos og fender brønner. Bruk en lang håndteres børste til å skrubbe motoren og fender brønner. La Gunk satt i minst 5 til 8 minutter.
3

forsiktig skyll Gunk av. Tenk på din vanntrykk. Ikke bruk så mye vanntrykk at vannet forstyrrer plast på de elektriske kontaktene, distributør og spiral. Hvis motoren ikke har blitt renset i noen tid, kan det være skitt og olje som ikke kommer av. Dette vil bli tatt opp senere.
4

Hev bilen og støtte den på bukker. Arbeider fra bunnen, spray Gunk på rammen, motorfester og bunnen av motoren. Bruke lang håndteres pensel, skrubbe bunnen av motoren og motorrommet. Tillat Gunk å sette i 5 til 8 minutter. Skyll Gunk av, være forsiktig med å få vann inn i noen elektriske kontakter, distributør eller spiral.
5

Spray Gunk på noen flekker som ikke kom rent med den første behandlingen. Start på bunnen av bilen, slik at enhver Gunk sprøytet på toppen ikke drypper ned på dere. Bruker stålull, skrubb de fargede flekker. Skyll godt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124461.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil