Hvordan til å undersøke Driveline og CV Boots i en Chrysler Town & Country

Når det gjelder å holde minivan på veien, må du sørge for å utføre de små vedlikeholdsoppgaver samt store funn. Dette omfatter kontroll av drivlinjen og CV støvler for å sørge for at de ikke har behov for utskifting. Men hvis du frykter en kostbar mekaniker tur, ikke bekymre deg. Du kan undersøke dem på bare noen minutter. Her ser du hvordan. Du trenger
Chrysler Town & Country
Lommelykt
Rag
Vis flere instruksjoner
en

Ligg på ryggen og skyv under minivan i nærheten av en av hjulet brønner. (Et teppe på bakken kan gjøre dette mer behagelig for deg.) Finn drivlinjen og CV støvler rett innenfor hvert hjul også. Du leter etter et stykke maskinvare som forsvinner inn i en gummistøvel (som er din CV boot.) Inne at støvelen er CV joint, som hjelper til din Chrysler Town & Country å slå når du kjører.
2

Shine lommelykten på cv oppstart og avgjøre om du ser noen tørr-råte, sprekker, chaffing eller kutting på støvelen. I så fall må den byttes ut, som du ikke vil at noen sand, silt eller skitt å ruste CV joint.
3

Plasser en ren del av rag din mot CV støvel. Hvis en enorm mengde smøremiddel kommer ut på fille, da har du en lekkasje og cv oppstart må byttes, for å unngå at samme korrosjon fra smuss og skitt. ​​
4

Kontroller drivlinjen (som er maskinvaren som går inn i CV boot), er ikke unormalt bøyd. Dette er ganske uvanlig med mindre din Chrysler Town & Country har vært gjennom en ulykke eller kjørt over uønskede veiforhold, slik som en vei pepret med jettegryter.
5

Fortsett å inspisere hver drivlinje og CV boot nær andre hjulet brønner å fullføre oppgaven.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124346.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil