Hvordan å opprettholde Power Steering Fluid Nivåer i en Chevy Silverado

The Chevy Silverado er en av to i full størrelse lastebiler dag produseres av General Motors (GM). Mens GM har produsert lastebiler siden 1930-tallet, gikk Silverado lastebiler produksjon i 1970. Silverado kommer i flere modeller, inkludert 1500, 2500 - og 3500, med en rekke lastekapasitet. Silverado bruker en hydroboost system som kompliserer styring og brems reparasjon, men væskenivået vedlikehold er enkel å utføre. Du trenger:
GM godkjent servostyring væske
Vis flere instruksjoner
en

Park Chevy Silverado på et plant underlag og snu bilen før du kontrollerer servostyringen væskenivåer. Væskenivåer kan være kunstig endres av en ujevn overflate og forårsake en misread. Tillate varme motorer avkjøles før du sjekker væskenivået.
2

Se etter servostyring væske reservoaret og pumpe på hver side av motoren. Mindre forskjeller kan eksistere i reservoaret plassering for 1500, 2500 og 3500-modeller, men reservoaret skal være tydelig merket.
3

Fjern lokket fra reservoaret og sjekke servostyring væske nivå å sørge for at det er over det lave nivået mark, men ikke over det maksimale væskenivået. Legg GM-godkjent servostyring væske som er nødvendig.
4

Sjekk for lekkasjer i de omkringliggende kontakter og slanger som fører til og fra reservoaret, synlige som sprekker, pauser eller våte områder. Hvis du kjører en 2005 Silverado, komponenter i servostyringen kan ha blitt tilbakekalt, så varsle forhandleren din umiddelbart hvis du oppdager en lekkasje, eller har problemer med servostyringen.
5

Søk etter lekkasjer under motoren og i vanskeligere å se steder. Hvis du har mistanke om en lekkasje, men kan ikke finne en, være oppmerksom på at lekkasjer kan ha oppstått i hydroboost system, og du må kanskje ta bilen til reparasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124228.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil