Hvordan lage et jordskjelv Kit for en bil

Å ha et jordskjelv kit lett forberedt for bilen er en smart og viktig ting å gjøre. Her er noen enkle livreddende og effektive elementer alle i et slikt jordskjelv utsatt område skal bære med deg i bilen. Husk sunn fornuft er nøkkelen når du monterer dette settet. Tenk på deg selv å gå på en uventet permisjon trenger essensielle ting å bære deg. Du trenger
Blanket
Lommelykt
Vann
Joggesko
Tørket snack varer
Førstehjelpsutstyr
Jacket en mobiltelefon
Cash
pet food
Vis flere instruksjoner
en

Få en stor boks eller et håndteres pose som vil romme flere sikkerhet og overlevelse elementer. Sørg for at den er stor nok til å holde minst et dusin elementer.
2

Place et teppe, lommelykt, vann i tre dager for opptil fire personer med mindre en familie er større (justere tilsvarende), tørket mat for tre dager, joggesko, jakke og mobiltelefon i en stor boks eller håndteres bag. Sørg også for å ha en liste over telefonnumre til folk å ringe i tilfelle du er i midten av et område du ikke kan komme ut av med bilen din.
3

Oppbevar boks av jordskjelv elementer i et kjølig område i bilen. Sørg for å sjekke mat og vann elementer regelmessig for utløpet av det samme. Erstatte disse elementene som trengs. Vær sikker på å ta ut batteriene på lommelykten for å hindre korrosjon av det samme i det tilfelle at den sitter i boksen i en lengre tidsperiode. Vit at du har nok grunnleggende overlevelse elementer for å hjelpe deg til profesjonell hjelp kan komme til unnsetning.
4

Carry minst nok penger til å kjøpe gass og et billig hotellrom for natten bør du må forlate området og overnatter sted. Dette kan være alt mellom hundre og to hundre dollar. Dette vil i det minste gi for losji og gass. Videre kan minibanker være ute av drift hvis jordskjelvet er alvorlig nok, og dermed begrense bruken av minibankkortet ditt.
5

Gi hermetikk for ditt kjæledyr. Tørket mat er bra, men det kan gå dårlig i solen og som sådan vil hermetikk holde lenger. Prøv å velge flippen toppen hermetisk pet food. Hvis dette ikke er tilgjengelig, sette en boksåpner og et par skjeer i bilen å rett det ut. Pass på å sette små kjæledyr boller og kanskje et kjøretøy transportør for ditt kjæledyr eller husdyr hvis kjøretøyet er stort nok til å imøtekomme det. Ta med eventuelle kjæledyr poster du måtte ha, samt reservedeler bånd for å holde kjæledyr trygt mens fordrevet fra sine omgivelser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124362.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil