Slik fjerner et batteri fra en PT Cruiser

Hvis du trenger å bytte batteriet i din Chrysler PT Cruiser eller rengjør eller lade den nåværende utenfor, må du ta ut batteriet for å gjøre det. Batteriet er boltet på plass innenfor dens skuffen og støttebraketten innenfor motoren. Du trenger å koble den fra motoren først. Du må også koble fra PT Cruiser luftfilter boliger for å løfte batteriet ut av motoren. Du trenger
Wrench
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Koble dekslet på luftfilteret. Løsne inntakskanalen fra dekselet ved å løsne sitt klemme og ta av dekselet er klemmene til å ta av dekselet.
2

Fjern batteriets kabler fra sine batteripolene ved å løsne kabelklemmeskruene nøtter. Fjern den negative kabelen først og plasser kabelen enden unna så det ikke kommer i kontakt med batteriet innlegget.
3

Fjern luftfilteret boliger. Løft luftfilter element ut av huset, og trekk boliger opp og frigjøre sine posisjoneringspinnene fra sine maljer
4

Ta av skrue som fester batteriet med en skiftenøkkel -. Denne bolten er plassert på forsiden av batteriet. Husk at røren veier ca 30 pounds når du tar den.
5

Trekk ut batteriet skuffen etter fjerning av batteriet. Lirk løs pop feste feste brettet til den positive batterikabelen guide og fjerne de fire skruene som fester skuffen. Du kan nå se støttebraketten som var under skuffen.
6

Inspiser støttebraketten for eventuelle korrosjon. Hvis det er noen, fjernes braketten ved å fjerne dens bolter på hver side. Rengjør braketten med en blanding av vann og bakepulver, deretter skylle området med rent vann og tørk den helt før det settes på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124547.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil