Hvordan Inspiser drivverk i en Chrysler Town & Country

Chrysler gir en 83-år, ubegrenset kjørelengde garanti på sin Chrysler Town & Country som dekker alle deler som gjør van farten, inkludert motor, girkasse, drivaksel og aksler samt de fleste av den indre delen av motoren, i henhold til "Motor Trend" magazine. Chrysler nettside angir en livstidsgaranti på drivverket - de samme komponentene. Hold deg oppdatert med disse viktige delene med en årlig drivverk inspeksjon. Du trenger
Creeper
Gamle filler
Vis flere instruksjoner
en

Test drive Chrysler Town & Country, lytte nøye for eventuelle uvanlige lyder som en klikker eller clunking når du kjører på et lavt turtall, en klikkende lyd når du slår eller clunks når du runder et hjørne. Noen av disse lydene kan indikere problemer med drivverket.
2

La van nå normal tilstand, og deretter parkere, men la det kjøre, slik at du kan sjekke den automatiske overføring væske. Åpne panseret og finne metall overføring peilepinnen lavt på motorblokken på førersiden.
3

Ta opp peilepinnen, tørk av, sett den og dra den ut igjen for å få en lesning. Hvis væsken er varm, og deretter se på det skraverte delen for å lese din, men hvis det er bare varm, ser mellom de to nederste hull for lesingen. Hvis nivået er lavt, legge til flere.
4

Snu Chrysler Town & Country av og finne peilepinnen, som også bør være på førersiden av motorrommet, lavt på motorblokken . Igjen, fjern metall pinne, tørk av, sett den og ta lesing. Tilsett mer olje om nødvendig.
5

Inspiser van drivverk visuelt. Roll under van på en creeper og se etter tegn på brudd eller slitasje på foraksel og bakaksel som kobler drivakselen til hjulene. Undersøke CV ledd, halfshafts og transfer case (hvis montert).
6

Se etter innsig av væske fra selene og ledd. Se opp for hussopp eller sprukket i noen av hard plast som utgjør boot dekning av akslene.
7

Skyv ut og sjekke alle slanger og klemmer kommer ut av luften og oljefiltre og fra motoren. Disse punktene dekkes ikke av garantien og kan skape større problemer, hvis de bryter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124384.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil