Hvordan få bedre gass kjørelengde i en Subaru Legacy

The Subaru Legacy har et godt rykte for å være en økonomisk bil. Det blir god gass kjørelengde normalt som er en stor pengene saver. Selvfølgelig er det noen ting du kan gjøre til din Subaru Legacy for å gjøre det få den beste gass kjørelengde mulig. Ved å lese denne artikkelen, vil du få mest mulig ut av bilen i mange år framover. Du trenger
Tire manometer
Vis flere instruksjoner
en

sjekke lufttrykket i dekkene. Ikke sjekke lufttrykket når dekkene er varme. Heat gjør dem utvide og du vil få en falsk lesing. Hvis lufttrykket er ikke på full kapasitet kan det føre til at gass kjørelengde reduseres med 3 prosent. Dette legger opp over tid. Hvis lufttrykket er lavt, luft og holde alle dekk like.
2

Har din Subaru Legacy hjulene justert av en profesjonell. Hvis bilen ikke er justert riktig det ikke vil få så mye hestekrefter som vil redusere gass kjørelengde. Ikke anta at hjulene er riktig justert bare fordi du kjøpte den helt ny.
3

Hold bremsene fra å dra. De må kanskje justeres. Dette kan gjøres samtidig som du får hjulene justert. Å gjøre en avtale for begge vil kutte ned på kostnadene og vil få Subaru Legacy klar til å få den beste gass kjørelengde det kan få.
4

Bli kvitt ekstra vekt. Vekt fører til din Subaru Legacy til å jobbe hardere, noe som betyr at den bruker mer gass. Hvis din Subaru Legacy har et takstativ, fjerne den når du ikke trenger det. Det samme gjelder for eventuelle redskaper eller utstyr som du kan holde i bilen eller bagasjerommet. Bare legg vekt når du trenger det.
5

Slå av klimaanlegg og rulle ned vinduene. Air condition bruker opp gassen, samtidig som de har vinduene nede kan kjøle deg ned med noen tillegg tap av gass. Ikke bruker klimaanlegget kan bruke fem prosent mindre gass.
6

Kontroller at gassen ledsager (eller deg selv, hvis du pumpe) setter gasskappe tilbake på tett. Du kan miste gass hvis lokket ikke er satt tilbake på riktig måte. Siden du har betalt for gassen, sørg for at du ikke mister en dråpe av det.
7

Bruk cruise control funksjonen av Subaru Legacy. Bor på en konstant hastighet bruker mindre gass enn om du stadig bruker bremsen og gasspedalen. Dette er en av grunnene motorvei gass kjørelengde er høyere enn i-byen gass kjørelengde.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124448.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil