Slik feilsøker styringen i en Jeep Grand Cherokee

Jeep Grand Cherokee merket Chrysler Jeep inntreden i SUV i 1993. Det var den første Jeep produktet lansert med Chrysler-merket. Du bør holde på toppen av styringssystemet for å unngå dyre reparasjoner. Hvis du vet hvordan du feilsøker problemer som oppstår, kan du også holde reparasjonskostnader ned. Du trenger
Mopar servostyring væske
Vis flere instruksjoner
en

bo på toppen av styring vedlikehold. Chrysler anbefaler at du smører styring og fjæring kuleledd hver 6000 miles. Bruk dette som muligheten din til å se etter tegn på slitasje og for deler som må stramme eller justering
2

toppen av servostyring væske nivåer med Mopar servostyring væske;. Aldri bruke automatgir væske. Sjekk væskenivået med motoren av for å forhindre skade fra bevegelige komponenter. Pass på at beltet er fortsatt stramt og dobbel-sjekk for å være sikker på at slangene er tette og ingenting lekkasjer.
3

Roter og balansere dekkene på en jevnlig basis og bytt parvis når dekkene viser tegn på slitasje. Dårlige dekk kan påvirke styring og kaste fronten ut av stilling, noe som kan påvirke styringen enda mer.
4

redusere overdreven rattet spill ved å sjekke ballen stikkontakter og klarering i styremaskin boksen. Se etter ball studs som vrikker og presse gummistøvler og inspisere tie rod ender i rack og pinion system. Du bør låse rattet og heve fronten, og deretter tvinge forhjulene til høyre og venstre for å se om deler er løse.
5

Løft fronten for å sjekke for mye friksjon hvis rattet er vanskelig å slå. Koble pitman arm og vri rattet. Hvis hjulet spinner fine, er problemet med sammenhengen. Hvis ikke, må du sjekke styringen girkasse.
6

Spor ned lyder ved å se etter på jakt etter kobling slitasje, løse deler eller dårlig smurte lagre og ledd. For å se om servostyring beltet sklir, vri rattet fra høyre til venstre for å øke trykket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124311.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil