Hvordan Påfør andre strøk av billakk til en Bumper

Maleri støtfangeren på bilen din er vanligvis lett å gjøre hvis du har tidligere erfaring håndtering auto maling og hvis du får de riktige verktøyene. Etter at du har pusset og sette den første strøk med maling på støtfangeren , kan du begynne å bruke den andre strøk . Instruksjoner
en

vente til første strøk tørke . Når du har fullført første strøk av støtfanger maling , ta en kort pause . Det tar alt fra 20 til 40 minutter for første strøk tørke .
2

Kontroller maling. Før du male igjen , plassere en finger på støtfangeren på bilen . Du er klar til å fortsette hvis malingen ikke fester seg fingeren. Hvis det er fremdeles trege , vente ytterligere 5 til 10 minutter , og deretter teste den igjen .
3

Bruk en maling pistol for å søke andre strøk til støtfangeren . Refill din maling pistol hvis du kjører lite på billakk . Deretter tar maling pistol og spray støtfanger grundig. Du kommer til å ønske å bruke et medium lag på dette punktet .
4

Plan for å bruke klarlakk når andre strøk er ferdig. Utfør en rask visuell kontroll for å være sikker på at du gikk over hele støtfangeren med andre strøk . Når du er fornøyd, så forbered deg på å bruke klarlakk .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124166.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil