Hvordan til å undersøke Driveline og CV Boots i en Dodge Caravan

Når det gjelder å eie en Dodge Caravan, må du fullføre de små jobbene på vedlikeholdsplan samt store funn. Dette inkluderer den mindre jobb med å undersøke drivlinje og CV støvler. Dette vil sikre at CV leddene er riktig smurt for enkel vri mens du kjører. Her er hvordan å utføre inspeksjon på bare minutter. Du trenger
Dodge Caravan
Lommelykt
Rag
Vis flere instruksjoner
en

Finn drivlinje og CV støvler på din Dodge Caravan. Ved siden av hvert hjul er vel en CV joint. CV joint er smurt slik at den beveger seg lett som du dreier rattet. Encasing CV joint å holde smøremiddel er cv oppstart. Stikker ut av cv oppstart og opp mot rattstammen er drivlinjen (tenk på et langt stykke maskinvare.) Disse komponentene vil være lett synlig med en lommelykt.
2

Se nøye på CV starte ved siden av hjulet godt og inspisere den for noen cracking, gnagsår, splitting eller tørr rotting. Hvis noen av disse tingene skjer, så er det på tide å skifte boot.
3

Test støvelen for et pinhole lekkasje ved å plassere en ren del av rag din mot cv oppstart. Når du trekker fille bort, se om det er overflødig smøremiddel som betegner en lekkasje. Hvis ja, så støvelen må skiftes.
4

Flytt lommelykt langs drivlinjen, belyse maskinvaren. Se etter rust (annet enn smuss og skitt) eller eventuelle unormalt bøyde deler. Dette stykke maskinvare tendens til å holde seg gjennom hele livet av bilen.
5

Fullfør undersøkelse av Dodge Caravan er drivlinje og CV boots ved å inspisere områdene rundt de tre andre hjulet brønner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124349.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil