Slik service et soltak i en Saturn Vue

Hvis du skal vedlikeholde din Saturn VUE sol taket, kan du nyte friluft i godt vær og eliminere lekkasjer og knirking. Det er generelt anbefalt at du rengjør og inspisere gummipakning minst to ganger i året for å rette opp små problemer og få øye på de store. Du trenger:
skrutrekkere
Tenger
Plastic skraperedskap
Rustoleum
New gummipakning
Nivå
Skrutrekkere
Trykkluft
3-i- En Glidemiddel
lofri klut
Vis flere instruksjoner
Bytt Rubber Seal
en

Fjern Interiør arbeid og headliner fra innsiden av SUV. Ta et digitalt bilde på forhånd, slik at du kan returnere dem når du er ferdig med reparasjonene.
2

Løsne skruene og boltene som fester soltak til kroppen av Saturn Vue. Trekk ut soltaket fra strømkilden, som ligger nær baksiden av solen taket.
3

Tug soltaket ut av toppen av Saturn Vue og flytter den bort fra bilen . Oppbevar den på et trygt sted. Få noen til å hjelpe deg med dette trinnet, slik at du ikke ved et uhell skade SUV.
4

Trekk den gamle gummipakningen ut kanalen sin og kast den. Vær nøye med å fjerne den gamle gummipakningen helt med plastisk skraperedskap, samt noe lim som forblir i sporet. Hvis du finner rust under den gamle segl, frakk kanalen med Rustoleum å hindre ytterligere skade.
5

Installer ny gummipakning, som begynner med den ytre leppe og arbeider i. Inspiser arbeid for rynker og buler. Hvis du finner noen, løfter forseglingen på disse stedene og erstatte det igjen. Gjør dette til forseglingen er glatt og jevn inne sitt spor.
6

Sett soltak og fest den til Saturn Vue. Plugg soltak tilbake igjen Returner headliner til sin opprinnelige posisjon, etterfulgt av Interiør arbeid.
Opprettholde soltak
7

Inspiser solen taket av Saturn VUE å sørge for at det sitter jevnt på bilen din, ikke heve eller løfte på ett hjørne. Lifting indikerer tilstedeværelse av rusk på sporene, eller en skadet forsegling rundt solen taket.
8

Fjern trim på interiøret i din Saturn VUE og la materialet for å slippe. Bruk trykkluft til å blåse støv og rusk fra sporene som beveger din soltak. Smør dem med tre-i-ett.
9

Kontroller soltak fire avløp rør for tilstopping. To kjøre ned foran bilen til støtfangere. To løp til baksiden, oftest ved dine baklykter. Rådfør deg med bruksanvisningen for spesifikke steder, da dette kan variere noe år til år. Tømme rørene ved hjelp av komprimert luft og erstatte dem.
10

Rengjør solen takets gummipakning med en fuktig, lofri klut. Ta hensyn til tilstanden på dette seglet. Hvis du ser tegn til slitasje, skift tetningen for å unngå lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124285.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil