Vanlige Transmission Problemer

Høre mekaniker fortelle deg at du har en overføring problem er nok til å gjøre noen bileieren krympe, med tanke på at ombygging eller erstatte en overføring kan være kostbart. Men ikke hver overføring problemet krever ombygging eller utskifting. Det finnes en rekke vanlige problemer med overføringen at bileiere kan selv fastsette seg for en brøkdel av prisen av hva butikkene betalt. Fluid Problemer

Lav væske er trolig den vanligste overføring problem. Lav væske resulterer vanligvis fra lekkasjer. Lekkasjer vanligvis er symptomatisk for segl problemer. Hvis væske er lav, sjekk drivaksel, innspill og overføring pakning sel. Hvis ingen av selene synes feil, sjekk for å se om det er ATF i kjølevæske på radiatoren. Hvis ATF kjøleren inne i radiatoren har et problem, kan dette føre til at væske for å krysse forurense. Symptomer på lavt girolje blant annet gir som slip eller er treg til å engasjere seg mellom skift.
Magneter Problemer

Et problem knyttet til væskenivået er en defekt magnetventil. Solenoiden er ansvarlig for å styre strømningen av fluid gjennom transmisjonen. Hvis spolen er skadet, så overføring problemene oppstår på grunn av mangel på skikkelig væske regulering. Dersom solenoiden ikke er slik at tilstrekkelig fluid gjennom overføring, for eksempel, så tannhjul kan gli eller forskyve langsomt, på samme måte som om det var en fluid-lekkasje forårsaker lave væskenivåer. Spolen er neste tingen å sjekke om du finner ingen lekkasjer, men har symptomer på lavt væskeinntak.
Nålelagre
p Det er flere problemer som kan oppstå med dreiemomentomformere i transmisjonssystemer. Den første er at nålelagre av omformer - som skille stator, løpehjul, turbin og omformer bolig - kan brukes. Hvis du hører lyder fra formidling, bortsett fra i nøytral, lagrene mest sannsynlig er den skyldige.
Clutch

clutch innenfor torque converter kan jam. Hvis dette skjer, kan starteren låser, og mengden av væske mellom løpehjulet og turbinen beregnes ikke riktig. Du dermed kunne ha symptomer på lavt væskeinntak, men har rikelig med væske igjen med ingen lekkasjer. Dette problemet forårsaker risting og overoppheting, samt redusert effekt av motoren.
Vedlikehold

Riktig vedlikehold av bilen din kan forhindre de fleste av problemene som er beskrevet ovenfor. Sjekk din girolje så ofte du sjekke din olje --- dette kan hjelpe deg å fange et problem før symptomene blir verre eller overføring svikter helt. Hvis girene virker treg eller skli, eller hvis du hører overføring støy, ikke anta det vil bare gå bort. Se etter problemer med seler, den solenoid, og omformer ved første tegn på problemer å hindre behovet for kostbare ombygginger eller erstatning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124522.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil