Hvordan makeover en bil

Bil makeover show som MTVs Pimp My Ride vise ytterpunktene at folk kan gå til når du gjør over en bil. Det er ikke nødvendig å bruke tusenvis av dollar for å makeover en bil, du kan gran det opp med noen enklere endringer. Instruksjoner
en

Hold interiør og eksteriør ren. Ta bilen for en vask og voksing kan gjøre mye for en snusket ser bilen. Støvsuging ut interiøret kan også forbedre bilens generelle utseende.
2

Fix noen dings og bulker. Kontakt en auto body shop om å bli kvitt eventuelle dings og bulker i bilen din. En bulkete opp bilen kan redusere den samlede verdien og alder en bil.
3

Legg setet og rattet dekker. Det er mange sete og ratt deksler som kommer i morsomme design som gjenspeiler din personlighet. For et klassisk utseende, velge svart skinn sete og ratt dekker.
4

Se inn finere felger. Dette er en populær måte at mange sjåfører makeover bilene sine. Kjøretøy felger kommer i et bredt prisklasse, og starter med rimelige modeller å gå hele veien opp til latterlig dyre stiler.
5

Paint bilen. Du kan enten legge et nytt strøk med maling som matcher bilens nåværende farge eller helt endre maling. Andre muligheter er å legge striper eller vill design på utsiden.
6

Kick opp lydanlegget. JBL Bilstereo og Infinity Systems har høyttalere og lydsystemer som virkelig kan legge stil til bilen din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124104.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil