Hvordan måle Battery Voltage

Du bør sjekke spenningen på bilens batteri på en jevnlig basis. Ved å gjøre dette vedlikeholdet, reduserer du sannsynligheten for å ha batteriet dør mens du er borte fra hjemmet. Lav spenning i en ung batteri kan også indikere en dynamo problem. Konfrontere denne lille problemet kan hindre at det blir større en en. Du trenger
Voltmeter
Batteri
Wrench
Vis flere instruksjoner
en

Locate bilens batteri og fjerne jord (negativ) ledningen. Du må bruke en skiftenøkkel som passer låsen.
2

Fjern live (positiv) ledningen ved hjelp av samme metode. Det er viktig at du fjerner dem i dette for å sikre at du ikke tilfeldigvis kortslutte batteriet mens du fjerner live wire. Det vil også sørge for at du ikke sjokkere deg selv mens du teste batteriet. Sjansene for at dette kan skje med batteriet koblet opp til bilen er usannsynlig, men fjerne vil gi deg null sjanse for å skade deg selv.
3

Ta voltmeter og finne den røde og svarte ledninger. Voltmetere kan kjøpes på mange hardware og automotive butikker. Steder som Radio Shack og Autozone vil ha flere for deg å velge fra.
4

Place den røde ledningen til den positive (live) enden av batteriet. Vanligvis den positive siden vil også være farget rødt.
5

Trykk den sorte ledningen til den negative (jordet) enden av batteriet. Vanligvis den negative siden av batteriet vil være farget svart akkurat som ledningen du berører den.
6

Kontroller at voltmeteret viser at batteriet er å sette ut minst 12 volt. Hvis det er, så batteriet har nok spenning til å drive bilen. Dersom måleren leser færre enn 12 volt, da er det tid for deg å bytte ut batteriet med et nytt.
7

Fest batteriet til klemmene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124103.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil