Hvordan finne en Ford Windstar Owners Manual

En Ford Windstar Owners Manual er en av de mest praktiske bøker å ha på hånden hvis du eier en Ford Windstar. Mange bilprodusenter har besluttet å gjøre manualer for sine biler tilgjengelig på nettet i stedet inkludert fullstendig Owners Manual i papirform. Det er heller ikke uvanlig å kjøpe en brukt Ford Windstar uten eiere manual. Hvis du trenger en eierne manual for en Ford Windstar, her er hvordan å få en. Du trenger
En Internett-tilkobling
Adobe Acrobat Reader
Vis flere instruksjoner
en

Høyreklikk på linken i avsnittet nedenfor. Velg "Åpne kobling i en annen fane". Dette vil åpne Ford Fleet Bruksanvisning Last ned nettside i en annen fane, slik at du kan referere til disse instruksjonene.
2

Velg året Ford Windstar ble gjort fra første drop-down boks. Så lenge din Ford Windstar modell året er 1996 eller senere, kan du laste ned brukerveiledningen for gratis.
3

Select Ford i andre drop-down boks på Ford brukerhåndboken nettstedet .
4

Select Windstar i Model drop-down boks, klikk deretter på Send. Dette vil ta deg til en nedlasting side der du kan laste ned viktige dokumenter knyttet til vedlikehold og garanti for din Ford Windstar. Avhengig av året, kan det være en eller flere Instruksjonsbøker, samt en planlagt vedlikehold Guide og en fil med garantibetingelser for Ford Windstar.
5

Klikk på Ford Windstar instruksjonsbok for å laste ned instruksjonsboken for din Ford Windstar.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124424.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil