Hvordan sjekke for Fuel Delivery i en Cadillac Escalade

The Escalade ble opprettet av Cadillac i 1999 som en reaksjon på den blomstrende SUV markedet. Drivstoffsystemet på alle Escalade modeller dreier seg bensinpumpen. Feil drivstoff levering i en Escalade resultater i motoren spy, men starter ikke. Utfør et forebyggende vedlikehold sjekk av drivstoff levering systemet årlig eller 15 000 kilometer, avhengig av hva som inntreffer først. Du trenger
flat skrutrekker
Nøkler av varierende størrelse
Vis flere instruksjoner
en

Spør en venn til å hjelpe deg å sjekke drivstoff levering i Cadillac Escalade.
2

Be hjelperen å fjerne bensinlokket og åpne bensintanken mens du vrir om tenningsnøkkelen langt nok for dash lys for å slå på. Ikke start motoren.
3

Plasser din hjelper til å lytte til gasstanken. Vri om nøkkelen i tenningen for å starte motoren og kjøre bensinpumpen i to sekunder. Slå av motoren. Hvis det ikke går, er drivstoff levering kompromittert av enten en defekt drivstoffpumpe, pumpe regulator eller bensinpumpe relé.
4

Sjekk Escalade SUV drivstoff press. Åpne panseret på Escalade og fjerne hetten fra shredder ventil plassert på toppen av motoren. Fest en drivstoff trykkmåler for å teste trykket. Måleren må lese 40-45 psi når motoren er slått av. Hvis trykket er for høyt sannsynlige årsakene er en defekt trykkregulator eller tett drivstoff retur linje. Dersom trykket er for lavt sannsynlige årsakene er et tett dieselfilter, en defekt trykkregulator, en tett drivstofftilførselen linje eller en feil drivstoffpumpe.
5

avlaste drivstoff trykket inne i motoren. Start motoren og ta ut bensinpumpe releet mens motoren er i gang. Noen drivstoff under trykk i linjene blir brukt og motoren raskt dør, slik at fjerning av dieselfilter uten fare.
6

Inspiser drivstoff linjer for lekkasjer ved å se dem over nøye for eventuelle tegn på fukt. Hvis fuktighet er til stede på en linje, er at linjen lekker og må skiftes ut.
7

Inspiser drivstoffilteret for tresko. Få to fastnøkler størrelsen på brennstofffilter beslag. Det er to beslag som varierer i størrelse. Grip de rørforbindelser med skiftenøkler og deretter drapere en fille eller butikk klut over beslag og skiftenøkler å fange noen drivstoff under trykk som kan fremdeles være lur i linjene. Hold skiftenøkkel gripende selve filteret og skru den andre mot urviseren inntil bolten kommer ut. Fjern drivstoff linje, satt bolten og skivene på et trygt sted, og gjenta dette trinnet for den andre siden av dieselfilter.
8

Bruk en flat skrutrekker for å fjerne klemmen som holder drivstoff filter på plass. Ta ut drivstoffilteret nøye som drivstoff er fortsatt til stede inni den.
9

Inspiser drivstoffilteret visuelt for tresko og sett Escalade med et nytt filter hvis det er nødvendig. Bare reversere filter fjerning for å installere den gamle eller installere et nytt filter. Hvis linjene og filter er i orden og motoren er fortsatt vaklende, er årsaken enten en feil drivstoff trykkregulator eller defekt drivstoffpumpe og du bør konsultere en profesjonell for videre diagnose.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124239.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil