Hvordan Feng Shui en bil

Den eldgamle kinesiske praksisen med Feng Shui fokuserer på plass og tilrettelegging av plass til å påvirke relasjoner, helse og velstand. Bruk Feng Shui-prinsipper for å oppnå en sunn og harmonisk plass i bilen. Les videre for å lære mer. Du trenger
blå bånd
Sea salt
Flaskevann
Vis flere instruksjoner
en

rydde ut rotet. Fjerne søppel, ekstra klær, bøker eller andre utenforliggende materiale fra innsiden av hytta og bagasjerommet på bilen. Rot, i henhold til Feng Shui, kan svekke livskraften av driveren.
2

Drikk rikelig med vann for å skylle ut negativ energi opprettet ved hjelp av mobiltelefoner og elektroniske enheter som bruker trådløse forbindelser.

3

Syng eller spille musikk når du går inn i bilen for å bli kvitt noen langvarig negativ energi og fjerne plass slik at du kan kjøre resten av dagen med en ren uthvilt plass.

4

Rengjør vinduene slik at "chi" eller energi til å gå inn bilen.
5

Knyt et blått bånd til bakspeilet for å representere vann og en klar ledet sinnstilstand . Legge til en flaske med vann kan ha samme effekt og kan bidra til økt bevissthet om sinnet.
6

Scatter havsalt på bilen gulvtepper til å absorbere negativ energi fra passasjerene. Saltet kan feies ut regelmessig, og sammen med den negative energien festet til salt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124097.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil