Hva er en Steering Rack?

Steering racks er en komponent i rack-and-pinion styrespakene. De er metalldelen som tannhjul, eller tannhjul, skyver frem og tilbake, bestemme hvor langt en tilsvarende hjulet spinner. Historie

Denne typen styring datoer til middelalderen. Det virkelig kaller bare for to deler - Tannstang. I kjøretøyer, var produsentene i utgangspunktet motvillige til å vedta styringsgruppe racks, i stedet velger for mer komplekse konstruksjoner. Men siden 1980-tallet, har det blitt det dominerende systemet.
Identification

Steering racks er langstrakte metall skaft med riller på den ene siden og en flat overflate på den andre . Rundskrivet pinion kobles til notsiden, og derfra til rattstamme og ratt.

Typer

Tannstang kommer i både kraft og uten hjelp varianter. Servostyring ble en forventet funksjon som starter sent på 1970-tallet, og legger til en hydraulikkpumpe som forsterker til innspill sendt av førerne gjennom rattet -. Lage styring uanstrengt
Fordeler

Drivere interessert i respons og en mer hands-on road preg bør velge rack-and-pinion styring. Den enkle design gir en mer direkte taktil feedback, også oversette til finere, raskere snu.
Hensyn

Baksiden av forenklet rack-and-pinion styring er lavere utgangseffekt. Design basert rundt styring stativer kan håndtere mindre belastning enn andre styresystemer. Dette er grunnen til at de forblir i stor grad begrenset til personbiler, SUV-er og små lastebiler.
Effekter

fleste styringsgruppe racks kan vare 150.000 miles, men slitasje tar sitt toll. Symptomer på forestående svikt kan omfatte vibrasjon, døde soner i styresvei, styring stammer, og en skrapelyd når du svinger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124577.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil