Hvordan Stopp Car Hærverk

Så du har en stor bil, men nabolaget ditt har et problem med vandaler. Selv om du kunne gå ut og bruke hundrevis av kroner på en bil sikkerhetssystem - som trolig vil bare ende opp med å irritere naboene - det finnes rimelige måter du kan gjøre bilen mindre ønskelig å vandaler. Trikset med å stoppe bilen hærverk er å eliminere de tingene som gjør en bil et lett mål. Du trenger:
Garage
Godt opplyst parkeringsplass
Car dekselet
vennlige naboer
Vis flere instruksjoner
en

Parker bilen i et sted som er godt opplyst. Hvis du har en innkjørsel eller en garasje, sette en sikkerhet lys opp. Dette er rimelig billig. Hvis du har gateparkering, kan du prøve å sørge for at bilen er i nærheten av en streetlight eller annen lyskilde som holder på hele natten lang. Sikkerhetskopiere bilen inn i oppkjørselen, hvis du har en. Det gjør alle som prøver å hotwire bilen synlig for alle som kjører forbi.
2

Park bilen i en garasje, hvis du har en. Pass på at garasjen er låst om natten. Hvis garasjen er løsrevet fra huset, sørge for at det er et lys på mellom huset og garasjen.
3

Invester i en bil dekke. Selv om de kan være litt dyrere, har de ikke koste så mye som en top of the line alarmsystem. Dessuten er en full størrelse bil dekke en avskrekkende for vandaler. Tross alt, hvis de har til å løfte et dekke for å skade bilen din, er det vanligvis mer arbeid enn en vandal ønsker å sette inn i ting.
4

Legg et sikkerhetssystem klistremerke. Dette kan ofte lure en vandal til å tro du har et alarmsystem, men sørg for at det er fra en ekte sikkerhetssystem, ikke en som er merkbart falske.
5

Bli kjent med dine naboer. Hvis du ikke har møtt noen av de menneskene som lever av deg, er det på tide å gjøre det. Ofte, folk ser mistenkelig aktivitet som finner sted, men unnlater å rapportere det. Redusere risikoen for at apati ved å være vennlig med de som bor i din kommune. Noen som kjenner deg er langt mer sannsynlig å plukke opp telefonen og ringe deg når de ser noen spray male bilen.
6

Installer et ratt låsemekanisme. Dette vil ikke holde folk fra vandalisering bilen din, men det vil hindre tyveri og ofte de to går hånd i hånd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124218.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil