Hvordan å finne en bil Maleri Shop

Hvis du har planer om å holde bilen for livet av kjøretøyet eller for mer enn 10 år, på et tidspunkt er du nødt til å ha det malt. I vår raske, råvare-drevet økonomi, har bilene blitt nesten disponibel, og normalt den eneste gangen du har en bil malt er når du har kropp arbeid gjort på grunn av en ulykke. Faktisk, de aller fleste potensielle lakkeringsverksted er faktisk kroppen butikker. Hvis du er en av den relative få som kan male bilen uten karosseri, her er noen tips for å hjelpe deg å avgjøre hvor du skal ha det malt. Instruksjoner
en

Bestem hva som er viktigst for deg når det gjelder maleri i form av pris. Hvis du leter etter en jobb gjort til perfeksjon for å fremheve den klassiske samleobjekt bil, blir valgene dine kommer til å være få og dyrt med prislappen varierer fra $ 5000 til $ 25000, tar opp til en måned å fullføre. I de fleste tilfeller kan du få en mye bedre avtale hvis du er ute etter noen form for strukturell forbedring og maleri er gitt som en del av tjenestene. I den andre enden av spekteret, kan du få litt farge sprutet på plast og metall for $ 200 som kan gjennomføres på en ettermiddag.
2

Bestem hvor lenge du trenger maling jobb til siste . Low-end pris vil aldri se bedre ut enn moderat hyggelig, og det vil begynne å avta første gang du gir den en god vask. Høyere-end arbeidsplasser vil bruke overlegen materiale og har potensial for varig så lenge du er villig til å riktig beskytte og ta vare på finish. Finishen på en vintage Rolls Royce lett kan overstige 50 år. De fleste mellomtoner maling arbeidsplasser har en 3 - til 4-års garanti, men kan vare mye lenger hvis riktig behandlet. Dette er en realistisk forventning for lang levetid på billakk.
3

Diskuter bil maleri med så mange mennesker som mulig. Du vil bli overrasket over hvor mye du kan lære fra folk som har undersøkt dette temaet. Jeg har funnet de beste folk til å snakke med om dette er også lett tilgjengelig. Gode ​​eksempler er vedlikehold folk i leiligheten lokalsamfunn eller eiendom forvaltningsselskaper, postansatte, bil møbeltrekk tjenester, og mange private automotive service og verksteder.
4

Besøk minst tre og sannsynligvis fem på seks maling butikker for å få et overslag. Ta hensyn til hva slags behandling du får når du ber om et anslag. Legg merke til den rollen den personen du snakker med spiller i virksomheten, dvs. om han er eier, leder eller service manager. Jo nærmere du kan få til eieren, jo mer innsikt du kan komme inn i innholdet i virksomheten.
5

Gå online og forskning Better Business Bureau rapporter for alle som du vurderer. Dersom virksomheten har enda en klage, i de fleste tilfeller bør du unngå det. Mer enn to klager er helt uakseptabelt.
6 p Hvis ingen du har snakket med har henvist deg til en bedrift du vurderer, så spør rundt for å se om du kan lære noe om denne butikken. Mange ganger kan du få informasjon fra kontakter, venner og slektninger når du nevner et firmanavn som du ikke får når du ber om en generell henvisning.
7

Be om å se prøver av arbeidet . Hvis det er et anerkjent firma, vil det være en rekke kundenes biler på tomten eller i prosessen. Sjekk for å se hvordan de store flater vises, og spesielt være oppmerksom slik trange hjørner er malt og hvordan grenser og støping utseende.
8

Spør om garantier og alle de forskjellige pakker eller priser som tilbys. Mange lakkeringsverksted vil gi deg en lav pris tenkning som vil tjene virksomheten din, men for et par hundre dollar mer kan du få en verdensklasse finish på bilen din.
9

Analysere om sitatet er så høyt som å avskrekke deg fra å ansette butikken for å male bilen. Også vurdere om en lav pris er bare et utgangspunkt, og du setter deg opp for ekstra kostnader. Hvis lavere priser gi dårligere resultater, så verdien er ikke akseptabelt, og du bør unngå denne tjenesten. Men kan noen selskaper gjør stort arbeid for deg, men er rettet mot rask inn og ut jobber for lave priser. Sørg for at du finne ut nøyaktig hva slags bedrift du snakker med.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124217.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil