Slik feilsøker styringen i en Plymouth Voyager

The Plymouth Voyager gjennomgikk en lang reise fra introduksjonen i 1974. Det begynte produksjon som en tvilling til Dodge B-Series van, ble en minivan i 1980 og deretter Chrysler rebadged det som Grand Voyager i 2001. Du kan holde vintage Plymouth Voyager styring rett med noen tips om feilsøking. Du trenger
Mopar ATF +4 (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Lube parallellstagene og styring linkage hver 30.000 miles. Dette vil gi deg en mulighet til å sjekke sammenhengen for slitasje og sørg for at justeringene holder riktig.
2

Hold servostyring væske ren og fri for luft. Sjekk nivåer med motoren slått av og legge Mopar ATF 4 om nødvendig. Sjekk servostyring belte for glidning og se etter lekkasjer og løse slangekoblinger.
3

Balanse og rotere dekkene hver 7500 miles, skifte ut dekkene i par hvis du finner slitasje. Holde trykket selv. Sjekk din hjulinnstilling hver 10.000 miles. Kobling, væske og hjul skal være de første elementene på sjekklisten bør du støter på problemer.
4

Se etter årsakene til å trekke ved å se på trekkstengene og rattstamme. Hvis det ikke løser problemet sjekke bremsene for stikker calipers, ujevn slitasje og sterk varme.
5

Riktig styring vanskeligheter ved å sjekke servostyring pumpe press, på jakt etter lekkasjer i servostyring stativ og sjekke styringsgruppen rack mounts for skader eller lek. Hvis rattet ikke ut til å styre bilen, bør du også sjekke styringsgruppen rack og mounts men problemet er kanskje også dine spankulere lagrene eller dine kuleledd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124331.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil