Slik hindrer du en motor Vibrasjon

En motor vibrasjoner kan være veldig forvirrende, men det har en tendens til å føle seg verre enn den faktisk er. Det er bare et begrenset antall ting som kan forårsake en vibrerende motor, og det vanligvis ikke tar for mye av en etterforskning for å komme ned til roten årsaken. Du trenger
En lommelykt
Tennpluggnøkkel
Crowbar
Vis flere instruksjoner
en

Inspiser motoren din mens den kjører. Lytt etter eventuelle suger eller hvesende lyder, som kan tyde på at en luftslange eller vakuum slangen er løs eller frakoblet. Hvis du finner løse eller frakoblet slanger, fester dem og se om det løser problemet ditt.
2

Lytt å se om motoren din mangler. En motor som mangler kan føre en vibrasjon fordi en eller flere av sylindrene ikke er avfyring. Hvis du mener at du oppdager en glipp fra motoren, trekk ut noen tennplugger og se på deres tilstand. Hvis de er veldig skittent og slitt, bytt dem og se om dette stopper motoren mangler.
3

Inspiser tenning ledninger. Se om de er sprukket av varmen fra motoren. Pass på at de er tett koblet til tennpluggene og til distributøren. En god måte å se om de er defekte, er å sette bilen i gir, og mens foten er mose bremsen, bilen rev og se om det begynner mangler. Dette er en god måte å sette en "belastning" på motoren for å se om ledningene holde opp.
4

Sjekk fra undersiden av motoren og se på motorfester. Disse er de tykke gummiblokker som er mellom chassiset og motoren. Noen ganger er de fylt med hydraulisk væske. I så fall sørge for at det ikke lekker. Sjekk dine mounts ved å sette inn et brekkjern mellom motor og chassis. Legge press på den, beveger motoren bort fra kabinettet. Hvis du ser at motorfester er sprukket eller skadet, kan det være lurt å ta bilen til en automotive tekniker for å få motorfester erstattet.
5

Sjekk din harmonisk balancer. Harmoniske svingninger kan føre til en rekke av mekaniske feil. Harmoniske vibrasjoner er spesifikke og har vanligvis en gjentatt type vibrasjoner som ebber og stiger. En indikasjon på din harmonisk balancer blir slitt er hvis du oppdager en lekkasje fra din foran viktigste segl. Hvis trinnene ovenfor ikke løser problemet ditt, ta bilen til en profesjonell og at de kan sjekke harmonisk balancer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124096.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil