Slik feilsøker en motorsykkel frontlys

Ditt første instinkt kan være å erstatte frontlys på motorsykkelen hvis det svikter, men dette er kanskje ikke det beste løpet av handlingen. Problemer med motorsykkel frontlykter kan være forårsaket av en rekke problemer, inkludert defekte ledninger, pærer og kontakter. Feilsøke en motorsykkel frontlys for å innskrenke den mulige årsaken til frontlys funksjonsfeil. Instruksjoner
en

Start med å fjerne frontlys. På baksiden av frontlys, vil du se en plugg. Følg ledningen som kobles til pluggen. Som det gjør det helt til ledningsnett, se etter eventuelle ødelagte eller utsatt biter av wire.
2

Undersøk plast brikker rundt frontlys plugg og pære. Hvis du finner plasten er brent, eller kontaktene er skitne, erstatte ødelagte deler.
3

Se etter blåst sikringer eller skader på pære. Disse elementene vil forårsake strømbrudd til motorsykkelen frontlys.
4

Sjekk effekten av pære som du har på plass. Se på din produsentens retningslinjer for å sikre at wattstyrke av motorsykkelen frontlys er av riktig type for din sykkel. Effekten vil bli oppført på baksiden av motorsykkelen frontlys.
5

Test videresending av motorsykkelen frontlys. Hvis frontlys ikke slår alltid på med sykkelen, kan det være et problem med stafetten. Å feilsøke motorsykkel frontlys i dette tilfellet, vil du fjerne stafetten, og erstatte med en kjent arbeider stafett.
6

Motta en spenning lesing på motorsykkelen batteri. Hvis du finner ut at sikringer ofte på frontlys, eller frontlys demper ofte, sjekke batterispenningen med en spenning meter. Readings skal normalt være i 12-13 volt serien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124559.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil