Hvordan lage en bil varer evig

Rutinemessig vedlikehold og generell god omsorg er avgjørende for å gi bilen en veldig lang og levetid. Den bruksanvisningen og kjøretøy vedlikehold guide sier alt. Du må bare ta dem ut av hanskerommet og følge med. Instruksjoner
en

Drive bilen med omsorg og behandle den nye bilen med respekt. Ta deg god tid og se hvordan den håndterer på veien. Unngå aggressive akselerasjon eller slamming på bremsene. Dette bare medfører unødvendige slitasje på girkasse, motor, bremser og fjæring. Det sløser også mye gass
2

La bilen for å varme opp -. Bare noen få minutter før du kjører av gårde nedover veien. Ikke sette foten på gasspedalen i løpet av denne tiden, la heller bilen tomgang. Dette vil også gi tid for oljen å nå sylinderne. Din bil vil sette disse få minutter å "våkne opp".
3

Kontroller olje og væske sjekker og endringer regelmessig. Les hva brukerhåndboken anbefaler for regelmessige oljeskift og gjøre det. Du bare ber for vedlikehold problemer hvis du kjører med skitten olje eller bare ignorere at det er siste gang for et oljeskift. Ikke glem å skifte olje filter og sjekke alle de andre væsker som overføring væske, bremsevæske og selv vindusvisker væske. Noen ekstra dollar for væske vil mer enn veie opp for de hundrevis av dollar vil du ellers ende opp med å betale i større reparasjoner.
4

Vær oppmerksom på hva instruksjonsboken anbefaler ca rutinemessig vedlikehold. Det er alle typer belter, slanger, bremseslanger, poeng og plugger som holder bilen kjører og stopper som det skal. Følg produsentens retningslinjer og anbefalinger for disse og det vil spare deg for penger og utallige hodepine som arbeider med vedlikehold problemer.
5

Vær oppmerksom på ekstreme værsituasjoner. Ekstrem varme og ekstrem kulde begge kan føre til vanskeligheter for bilen din. Alltid være forberedt på de kalde vintermånedene med produsentens anbefalte frostvæske. Ikke glem å ta vare på utsiden og under så godt hvis du bor der det er is og snø, som veiene er dekket i salt og for De-Icer. Disse må vaskes bort som været tillater å hindre skade på bilens finish. Vil
6

ikke bli sittende med et dødt batteri. Brukerhåndboken vil fortelle deg om hvor lenge du kan forvente at batteriet til å vare. Vær oppmerksom når denne tiden nærmer seg og erstatte det noen måneder tidlig. Kjøpe den kraftigste batteri anbefales for bilen din. Du vil ønske du hadde når du står fast på siden av veien med et dødt batteri.
7

Bruk riktig drivstoff for bilen din. Hvis brukerhåndboken anbefaler mid-grade drivstoff, ALDRI sette diesel i bilen. Hvis det står satt i "mid-grade", så gjør det. Ikke la drivstoffet nivået kommer så langt ned at du frykter å gå tom for gass. Dette kan påvirke hvordan motoren sprøytes drivstoff til å kjøre, og vil til slutt føre til motorproblemer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124105.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil