Om Maleri Biler

Maleri en bil er en flott måte å avslutte en kropp reparasjon jobb eller gjenopprette en tapt skinnende utseende å bringe tilbake den vakre utseendet du forelsket. Men har bilen maleri gått utover målet om å gjøre bilen skiller seg ut som nye, det kan også slippe løs kunstneren i deg til å uttrykke deg selv til verden, en vei av gangen. Funksjon

Maleri bilen selv krever noen forsiktige skritt. Vask og rengjør bilen kroppen helt med såpe og vann. Påfør et lag med voks-fett remover å sørge for at det ikke er støv eller skitt hengende på kroppsoverflaten. Sand ned legemet til en glatt overflate ved hjelp av sandpapir. Vask bilen igjen og la det tørke. Bruk maskeringstape og avis å maskere seg trim, glass, frontlykter, side speil, lamper og områder som trenger å bli beskyttet mot maling. Påfør et strøk med primer for å hjelpe den nye malingen feste til kroppsoverflaten. La det tørke og sand det ned til en glatt overflate. Påfør to strøk med maling med en 15-minutters intervall i mellom og la malingen tørke i to timer. Til slutt, gjelder tre strøk med klar lakk med 15 minutters intervaller i mellom og la malingen tørke i to timer.
Hensyn

Car maleri bør gjøres i et lukket og varmt område for å beskytte fersk maling på kroppen fra vind og støv. Før du begynner, grundig våte gulvet med rent vann for å hjelpe fange støv som kan være flytende rundt i rommet så mye som mulig. Bruk alltid øye og munn beskyttelse for å unngå å puste spraymaling. Også bruke lange armer og latex-hansker for å holde maling av huden din.
Egenskaper

Car maling kan være veldig vanskelig å arbeide, selv når du er arbeider inne i en bygning, vekk fra vind og trafikk smog. Støv har en tendens til å finne sin vei og hardnakket holder seg til fersk maling. For å løse dette problemet, mange auto malere bruker en ledning til jord rammen av biler de er i ferd med å male et bakken i bygningen, som en elektrisk boks på veggen. Dette trikset bidrar til å holde støv fester seg til lakken.
Warning

Å bevare det nye utseendet av kroppen maling, vaske bilen med mykt vann for å unngå forurensende ny maling med mineraler, vaske bilen med en passende polish eller sjampo, voks bilen regelmessig etter en vask for å holde skitt fra å finne sin vei inn i teksturen i den nye malingen, og voks bilen under en varm sol, eller du vil misfarget den nye malingen.
Typer

Du kan kle bilen med et nytt, midlertidig maling jobb for en spesiell hendelse. En tysk firma markedsfører sin egen midlertidig billakk - kalt foliacar - som du kan bruke uten å måtte fjerne den opprinnelige malingen. Og du kan gå tilbake til forrige maling på bilen din når du vil. Og hvis du er en kunstnerisk, kan du bruke billakk å forvandle kroppen av kjøretøyet inn et lerret. Bare velge det temaet du liker og male kunstnerisk stykke (se Resources nedenfor).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124405.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil