Hvordan å opprettholde servostyring væske nivåer i en Pontiac Bonneville

Kontroll væskenivået av servostyring væske er en enkel hjemme vedlikehold prosedyre for din Pontiac Bonneville og kan bidra til å forlenge levetiden på bilen din. Den vanskeligste delen av å sjekke væskenivået er å finne den væske reservoaret, men når du gjør det, er prosessen enkel og kan spare deg for masse tid og penger på reparasjoner nedover veien. Du trenger
Pontiac-godkjent servostyring væske eller automatgir væske
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk servostyring væske nivå i din Pontiac Bonneville hvert halvår . Du kan sjekke væskenivået tidligere hvis du opplever problemer med styring eller mistanke om lekkasje.
2

Sørg for at bilen er parkert på et flatt underlag og at motoren er kald før du sjekke servostyring væske nivå. Servostyring væske som er varm eller på en skråning vil resultere i en feil nivå lesing.
3

Åpne panseret og finn servostyring væske reservoaret i motoren avdelingen. Beholderen er plassert på passasjer side av kjøretøyet, på toppen av den servostyringspumpen og under generatoren. Se etter en svart kanne med en svart cap.
4

Ta av lokket og peilepinnen. Rengjør peilepinnen med en fille og sett peilepinnen og ta å lese væskenivået. Legg væske veldig gradvis hvis det er under det lave nivået mark, og sørg for at du ikke legger til væske over den maksimale nivå mark.
5

Inspiser reservoaret og omkringliggende slanger og klemmer for noen slitte eller ødelagte deler. Erstatte eventuelle defekte komponenter eller ta bilen inn til service en gang, så varmt væske lekker inn i motoren kan alvorlig skade Pontiac Bonneville.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124264.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil