Hvordan å opprettholde servostyring væske nivåer i en Subaru Outback

The Subaru Outback kom på markedet i 2000 å gå inn i voksende markedet for bil-sized SUVer i Amerika. For alle Subaru Outback biler, er det grunnleggende hjemme vedlikeholdsprosedyrer du kan utføre for å forlenge levetiden på bilen din. Fluid vedlikehold bør utføres regelmessig, inkludert en servostyring væske sjekk og inspeksjon av hele servostyring system. Du trenger
servostyring væske
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk nivået på servostyring væske når du sjekker de andre væskenivåer i din Subaru Outback. Du bør sjekke servostyring væske, girolje, bremsevæske og kjølevæske hver 15.000 miles eller før hvis du har mistanke om en lekkasje eller opplever et problem mens du kjører.
2

Sørg for at bilen er parkert på en jevn overflate og la motoren minst en halv time å avkjøle før du sjekker servostyring væske nivå, ettersom varm væske vil lese på et annet nivå enn kjølig væske.
3

Finn strømkontakten -styring væske reservoaret på passasjersiden i motoren avdelingen. Reservoaret skal merkes.
4

Ta av lokket og bruk peilepinnen for å sjekke væskenivået lesing. Rengjør peilepinnen av med en fille først, deretter re-sette inn og ta for å kontrollere nivået. Hvis væsken er under lavt nivå mark, gradvis legge væsken i reservoaret.
5

Rådfør deg med bruksanvisningen for delenummeret av fabrikken fill servostyring væske, eller bruke noen servostyring væske som er godkjent for bruk med Subaru biler. Informasjon om kjøretøy kompatibilitet er skrevet på flaske væske solgt på sokkelen.
6

Gjennomføre en grundig inspeksjon av alle de servostyringen komponenter synlige når du sjekke servostyring væske. Sjekk reservoaret, slanger og klemmer for noen deler som er slitt eller ødelagt, og erstatte defekte deler umiddelbart for å hindre lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124263.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil